Alkusanat:
  
    No ei tämä nyt oikeastaan ole  oikea satu vaikka täyttä satua koko juttu onkin. Ja sitten tämä ei sovi mun omille lapsille. Eihän se sovi että isä kirjoittelee intiimejä "tunnustuksia". Ja eikä tietenkään niille jotka ovat maininneet mut jonkillaiseksi isähahmoksi. Isällisyys kärsii.
    Mutta asiaan... Tarinan nimi on:


                                               Eka kerta



   Se tapahtui erään pikkukaupungin pienellä uimarannalla. Siellä oli yleinen sauna joka lämmitettiin kaksikertaa viikossa. Ja mehän oltiin siellä tietenkin välipäivinä kun muita ei siellä ollut. Olimme kai jotain 14-16 vuotiaita, jos muistan oikein. Ajoimme sinne kaupungista fillareilla ja istuimme tuon saunan edessä olevalla penkillä. Kaikki neljä. Siinä istuttiin ja heitettiin huulta. Ja sitten. Sitten yksi kavereista otti sen esiin. En muista oliko se camel,nortti va coltti vai mikä tupakka aski. Kuitenkin me neljä poikaa pantiin tupakaksi. Se oli eka kerta kun poltin ja viimeiseksi se myös jäi. En ole sen jälkeen polttanut yhtään tupakkaa. En vain nähnyt siinä mitään hohtoa. Kaverit kyllä jäi kiikkiin tupakkaan.

   Ai mitä? Eiks ollutkaan tarkoitus kirjoittaa ekasta tupakasta? Mistä sitten???  Ai siitä?....
No ok. Voinhan mä siitäkin kerrasta kertoa.


   Se tapahtui samalla rannalla, samana kesänä ja samalla penkillä. Istuttiin sinnä ja puhuttiin taas kaikkea. Sillä kaverilla oli synttärit, jolla oli ne tupakatkin. No nyt se oli pihinyt isältään rommipullon ja siitä me synttäreiden kunniaksi otettiin. Ja ai että me oltiin kännissä. Yks kaveri kävi ykälläkin viereisessä pusikossa. Eikä se ollut kylläkään viimeinen kerta kun ryyppäsin.

   Ai eiks tääkään ollut oikea juttu? Mikä se sitten on??? Ai tyttöjen kanssa? Se nyt on kyllä aika intiimiä kertoa noita juttuja. No olkoon kun kerran aloitettiin.

   Sekin tapahtui siellä samalla rannalla. Samana kesänä. Nyt ei oltu kylläkään sillä penkillä, eikä ollu mukana noita kavereitakaan. Kaverit oli varmaan mökeillään. Meillä köyhenpinä ei sellaista ollut. Tulin sinne rannalle taas kerran fillarilla. Ja tällä kertaa yksin. Ranta oli lähes autio. Yhdellä isolla laakealla kivellä istui tyttö jonka olin joskus aikaisemminkin huomannut. Vaaleat kiharat hiukset, punainen t-paita ja sellainen polviin asti ulottuva hame. Olisikohan ollut niitä kellohameita. En tiedä mistä minä ujo poika sain rohkeutta mutta samalle kivelle änkesin istumaan. "Isku" repliikkikin oli aivan mahtava. "Tää on muuten mun kivi!" Tyttö vilkas muhun ärtyneesti: "mitenniin sun kivi"? Mä vätin istuvani sillä kivellä joka ilta. Tyttöhän vain tuijotti mua kuin halpaa makkaraa ja sanoi: "Eiks sulla ole muka tapana istua kavereinesi tuolla penkillä tupakalla ja ryyppäämässä"? Mä rupesin nauramaan ja nauru tarttui myös tyttöön. Siinä me sitten istuttiin ja turistiin ja meillä oli hauskaa. Jossain välissä tää tyttö sitten teki sen. Otti mua kädestä. Mä muista kun sydän pomppas kurkkuun ja katsoin tyttöön joka oli myös punastunut. Hän otti kätensä pois mun kädestä mut mä nappasin sen takaisin. Ja siinä mä istuin tytön kanssa ekakerta käsikädessä. Saatoin hänet kävellen heidän mökilleen ja koko ajan käsikädessä.

   No mitä nyt taas? Eikös tämäkään ekakerta ollut oikea? Mitä te oikein odotatte? Ai että läheisenpää ekakertaa?  Ok. Kerrotaan sitten.

   Sekin sitten sattui siellä samalla rannalla samalla kivellä. Ja saman tytön kanssa. Oltiin pitkin kesää tapailtu sillä kivellä ja olin saatellut häntä käsikädessä useampaan kertaan. Taas kerran istutiin siinä ja mä kävin siihen pitkäkseni ja laitoin oikean käsivarteni hänen selkänsä taakse. Hänkin kävi selälleen ja laski päänsä mun käsivarrelle olkaani vasten. Tunsin hänen hengityksensä ihan lähellä ja lämpimän vartalonsa itseäni vasten. Oltiin ihan hiljaa. Kunpikaan ei sanonut sanaakaan. Hän kohotti kasvojaan ylemmäs ja silloin huulemme kohtasivat ensin arasti ja sitten udestaan rohkeammin ja pitempään. Se oli elämäni eka kunnon suudelma tytön kanssa. Ja sinä iltana suudeltiin vielä monta kertaa. Vielä siellä mökilläkin sain hyvän yön suukon.

   No? Oliks tämä jo se oikea ekakerta? Joko riittää? Ai ei vai? Mitä te sitten oikein haluatte? Ai että oikein intiimimpää eka kertaa? No ehkä mä voin...tai en oikein tiedä tohdinko? No jos sitten kuitenkin.

   Sekin muuten, kumma kyllä sattui samalla rannalla samana kesänä ja saman tytön kanssa. Siinä me loikoiltiin vieretysten ja suukoteltiin ja nautimme toistemme läheisyydestä. Tytön lämmin vartalo oli niin mukavasti siinä kyljessä kiinni. Olo oli vallan mainio. Sitten aivan vahingossa, kun kerran siinä kivellä oli ahdasta, niin mun käteni osui vahingossa hänen povelleen ja jäi siihen paikoilleen hetkeksi. Otin käteni hämmillisenä pois mutta hän painoi kasvonsa mun olkapäätäni vasten ja siirsi mun käden takaisin rinnalleen. Minä Hyvälin pientä rintaa varovasti tunnustellen. Hänellä oli silloin paitapusero päällään ja minä avasin siitä mutaman napin ja ujutin käteni hänen paljaalle rinnalleen. Se oli ekakerta kun kosketin naisen rintaa. Me oltiin hetki siinä. Sitten hän nousi istumaan rinta paljaana ja minä sanoin kuinka kaunis hän oli. Sitten saatoin hänet taas mökilleen.

   Enkös ollutkin rohkea kun kerroin ekakertani? Ai mitä? Ettei vielä riitä? Tehän olette ihan mahottomia tirkistelijöitä. Vielä inttiiimimpää tahtoisitte! En kyllä oikein tiedä?   Tuota.... Tuota...Vaimo tuolla huutelee auttamaan. Enpä tässä oikein ehdikkään enempää kertoilla.
Moi moi!

   Musana Nightwish