Vaihteeksi taas hyvällä tuulella. Aikaan en ole saanut mitään. Viime viikko töissä oli yhtä ahertamista. Pari työkaveria sairaslomalla. Selvittiin kuitenkin. Ajelin ympäri kaupunkia(en pidä autolla ajamisesta) tehden työtä , joka kuuluisi toisille. Omat hommat jäi vähän vaiheeseen. Seuraava vuoro paikkaa.

  Kävin myös uimassa toisenkin kerran. Uin tällä kertaa 1500m. Uiminen on suurimpia nautintojani. Siinä voi ajatella omia asiotaan ja rentoutua maailman murheista. Uimassa oli myös odottava äiti ihminen. Hän ui reippaaseen tahtiin, vatsa allaan upeana "kölinä". Tulin hyvälle tuulelle hänen uima seurastaan. Vielä viikko laskettuun aikaan. Olo on kuulemma helpompaa vedessä. Hän ui ainakin 700m. Siinä vaiheessa itse siirryin kylmä altaan kautta saunaan. Jokohan uusi lapsi on päässyt maailmaan.

  Toinen suuri nautintoni on klassinen musiikki. Taustalla soi nytkin Sibeliuksen "kullervo sinfonia". Kun laittaa musiikin soimaan ja heittäytyy sohvalle laataksi ja laittaa silmät kiinni, niin se on rentoutusta parasta laatua. Voittaa kaikki rentoutus kasetit.