Eipä mitään erikoista. Kävin eilen uimahallissa uimassa ja kirosin venäläisiä. Hallissa oli muutama koululuokka uimassa ja valtasivat osansa altaasta. Tilaa jäi vähemmän meille muille. Paikalla oli siis myös venäläisiä turisteja. Heiltä meni pasmat täysin sekaisin. Uivat meidän kuntouimareiden seassa. Pitkinpoikin välittämättä toisista ollenkaan. Törmäilivät ja sukeltelivat tolkuttomasti törmäillen ja tönien "minä itse ensin" tyyliin. Pysyisivät maassaan jos ei sivistystä löydy.

En ole rasisti yleensä, ja en tässäkään asiassa. Kiroan myös kotimaiset uimarit jos eivät pysy  oikealla puolen rataa. Tilan ollessa vähissä, ainoastaan järjestys auttaa. Oikein on kuitenkin, että lapsia opetetaan uimaan. Suomessa on tuota vettä niin paljon. Ehkäpä hukkumiset tulevaisuudessa vähenevät.

Sain uitua kuitenkin 1300m. Jospa tuo kuntokin lähtisi nousuun?

Tänään ei tapahtunut mitään mainittavaa. Ihmettelen vain, miksi ihmisillä pitää aina olla niin kiire? Töihin menessäkin ajetaan tuhatta ja sataa kelistä välittämättä. Luulisi olevan helpompaa herätä varttitunti aikaisemmin ja varata matkaan enemmän aikaa. Koko päivä alkaisi paremmin. Ei olisi heti aamusta stressiä työmatkan takia.