Kävinpä taas lekurilla noiden nivelten takia. Ei aamulla kahvikuppi pysynyt oikeassa kädessä. Onneksi vasen toimii. Saraslomaa ja tulehduskipu lääkkeitä, vatsasuoja lääkkettä ja voidetta niveliin. Nyt tuntuu ainakin kipujen hellittäneen. Voi juoda aamukahvitkin normaalisti.(koskee vähemmän sormien niveliin) Josko se elämä taas maistuisi vähän paremmalta.

Poikakin tossa kävi tyttökaverinsa kanssa moikkaamassa meitä. Hyvin tuntuu menevän. Jaksaa ilmeisesti opiskella edelleen. Valmistuisi vaan joskus. Olisi yksi huoli vähemmän.

Tytär tulee sitten tänään taas käymään miehensä ja koiransa kanssa. Ovat ilmeisesti mutaman päivän. Koira jää hoitoon siksiaikaa kun he käyvät americancar-messuilla. Harrastuksensa kullakin.

Itse odottelen rauhallisempia päiviä, että pääsis taas noiden lasitöiden kimppuun. Joku väitti naisten  touhuksi noita tiffany lasi töitä. Ilmeisesti oli itse machomies.;) Eipä tiennyt, että tiffany tekniikan suunnittelia oli mieshenkilö. No, liekö tolla väliä. En ennenkään ole välittänyt muitten puheista. Itselleni tässä elän. Harrastuksensa kullakin. Niin mullakin. Kun vaan nuo nivelet kestäis.