Torstaihin asti selvitty. Tää työvuoro kyllä väsyttää. Ei ihmistä ole luotu nousemaan 3:lta yöllä. Päivällä ei osaa nukkua kunnolla. Vaikka vuorokausi unimäärä olisikin 6 tuntia, niin ei se kahdessa erässä nukuttuna riitä mihinkään. Töitäkin oli viimeyönä enemmän kuin pitäisi. Minkäs teet. On ne vaan tehtävä.

   Eipä toi esimies poistanut tuota lomaa. Huomenna en enää peruutukseen suostukkaan. Mökille menevät kamat on jo autossa. Lähden heti töistä ajelemaan itäsuomea kohti. Mökki lämpimäksi. Sauna kuumaksi ja lonkeroa juomaan. Ja ihan yksin. On ainakin rauhallista. Saunaa ja järvessä käyntiä. Toivottavasti vesi on vielä kylmää. Jos vaikka auttaisi tuohon nivelrikkoon. Tai siis siihen särkyyn. Ainakin syksyllä auttoi. Kerron sitten kun tulen takas joskus ensiviikolla. Kyllähän tuo pienikipu taas loikkiikin nivelestä toiseen. Nyt vaivaa olkapäät  ja tietenkin ranteet.Per..na, kun joskus tuo ottaa päästä. Jatkuva kipu aina jossain nivelessä.

  No jatkanpa tätä kirjoittelua ensiviikolla. Tai se voi jäädäkin seuraavaan viikkoon. Poika tulee ehkä viikon päästä taas käymään kotona. Tietokone sijaitsee hänen huoneessaan. Kuitenkin. Jatkan taas sitten kun on mahdollista.

  MOI!

  Musana Juice Leskistä