Taas maanantai. Ei tullut pahemmin liikuttua. Pyöräkin jäi kotiin aamulla. Nukuin taas pommiin. En olisi ehtinyt enää pyörällä töihin. Tuo osoittautui lopuksi hyväksi onneksi. Töistä tullessani vettä satoi aika reippaasti. Olisin kastunut heti alkumatkasta. Ehkäpä huomenna taas.

   Viikonlopun olin taas mökillä. Hain poikani ja hänen tyttökaverinsa pois mökiltä ja vein heidät edelleen Vantaalle. Mökillä sahasin taas polttopuita moottorisahalla. Myös puuceen laitoin uuteen uskoon. Nyt sen pitäis periaatteessa toimia jonkinlaisena kompostina samalla. Saas nähdä toimiiko. Eihän siellä ole mitään tarvetta mullalle, mutta kun nykyään pitäis kaikki elollinen jäte kompostoida. Tarkoituksemme Vaimon kanssa on pitää mökki lepopaikkana. Nuo puuhommat pikkasen toki haittaavat tota yritystä. Siellä ei ole mitään istutuksia. Luonnollista luontoa joka puolella. Villiä luontoa joka puolella. Muunmuassa majava pitää pesäänsä vastarannalla 50m:n päässä. Isokoskelo ja telkkä ovat joka päiväisiä näkyjä. Myös kuikka ui lähes päivittäin salmesta.

   Nivelet ei tykännet viikonlopusta ollenkaan. Ranteet eivät ilmeisesti tykkää autolla ajamisesta. Aina pitemmän ajon jälkeen tulevat kipeiksi.Ja taas mä valitan. Ei pitäis valittaa. Täytyy vain totutella nykyiseen tilaan. Aina vähän kipee.

   Marja! Kyselit tosta tiffany työstä. Kyseessä on eräänlainen lasimaalaus tekniikka. Aika vaikea selittää. Värillisistä laseista leikataan palasia ja litetään toisiinsa. Olet varmasti nähnyt lasiperhosia tai tiffany- lamppuja jossain. Itse olen tehnyt ko. tekniikalla myös lippaita, tuikku lyhtyjä, kolmiulotteisia kukkia ja perinteisiä ikkuna koristeita ym. Lamppuja en ole tehnyt.  Suunnittelen mallit itse. Tekniikkani ei vain ole kovin hyvä. Olen liian huolimaton.

   Musana sekalaista klassista