Tuo uusin punnitus tulos on hieman hämäävä. Ei ole punnittu aamulla, vaan keskipäivällä. Mihin suuntaan sitten heittää? Oikeita tuloksia saa vasta ensiviikolla, kun tulen mökiltä.

   Liikunta on vielä aika vähäistä. Pelkästään tulee tehtyä tota pientä hyötyliikuntaa. Taas kuskasin hiukan polttopuita liiteriin. Matkaahan ei tule kuin vajaat 45m, mutta on siinä 15m ylämäkeä. Kottikärryillä työntelen rauhalliseen tahtiin puita vajalle. Ranteet ei oikein tykkää. Sen kyllä huomaa nukkumaan mennessä. Oikeastaan jo näin illalla ranteet alkaa jäykistellä ja tulla araksi. Myöhemmin ne kipeytyy ja nukkumaan mennessä ne on jo kunnolla kipeät. Täytyy varman ottaa taas pilleri.

   Olisihan se kiva jos paino putoaisi tohon tahtiin. Vissiin tää alku lähti liian helposti. Kohta pysähtyy toi painon lasku tai nousee vähän takaisin, kunnes pääsen tosi toimiin. En oikein tunne vielä edes kunnolla alkaneeni tota laihdutusta. Hyvä näinkin. Antaa uskoa, että se onnistuu. Ja kyllähän se onnistuukin. Tähtäimessä 80kg. Ajasta ei puhuta mitään. Tää työvuoro vaan tuntuu sotkevan tuota päivärytmiä. Viime yönä tosin sain nukuttua 6 tuntia. Tänään päivällä parituntia lisää. Toivottvasti ensiyönä saan unenpäästä kiinni kunnolla. Sitten ehkä jaksais liikkuakin. Pitäkää peukkua.

   Musana:Thunderstone