Tänään en siis polkenut pyörällä. Hyvä niin, sillä myöhemmin eilen illalla jalkapalloa katsellessa alkoi myös polvet oireilla. ei pahasti, mutta otin kuitenkin miedomman särkylääkken(ibusal 600). Sain siis nukuttua kunnolla. Aamulla ei vaivannut muu, kuin jäykkyys. Pitää taas syödä noita inkivääri tabuja päivittäin. Tuppaavat unohtumaan helposti. Ne helpottaa selvästi aamu jäykkyytä.

   Ei siis liikuntaa tänään. Tietenkin töissä tulee liikuttua, muttei se riitä. Enemmän pitäis. Mutta kun on kotona vasta klo 19,00 jälkeen. Ei enää tuo tahto ja voimat riitä. Varsinkin kun vielä täytyy syödäkin jotain. Pääsis vasta tähän aikaan liikkeelle. Olo on kuitenkin jo aika ventti.

   Huomenna lähden siis mökille hakemaan poikaa pois. En pääse sitten tietsikalle ja kirjoittelen lisää taas maanantaina. Mökillä tulee kyllä pilkottua puita. Siitä noi kädet ei tykkää yhtään. Ranteet ja sormet ovat varmasti kipeät. Mutta ilman puita ei voi saunoa jne. Kiva siellä on kuitenkin käydä.

   Marjalle: En omista digi-kameraa. Joten en voi kuvata lasitöitäni, vaikka haluaisinkin. Olen pahoillani!
Olen joskus miettinyt jonkillaisten kotisivujen tekoa. Sinne tulisi kuvia lasitöistä ja akvaarioistani. Niitäkin mulla on kolme kappaletta. Ehkä joskus kun saan fiilistä. Kamera on kyllä hankinta listalla.Mutta lista on pitkä ja tulot aika rajalliset.

   Nyt vaimo pyytää apua, joten jatkan taas todennäköisesti maanantaina.

  Musana Edit Piaf