Aloin hulluksi ja poljin uudestaan tänään töihin. Töihin meno oli suorastaan upeaa. Tuulta ei nimeksikään ja matka taittui rauhallisesti maisemia seuraten. Nautin todellakin pyöräilystä. Vauhti tuntui sopivan rauhalliselta. Aikaa meni kuitenkin vähemmän kuin eilen. Enkä väsynytkään kummemmin.Silkkaa nautintoa.
    Aikaa meni 1 tunti ja 19 minuuttia.
    Kaloreita paloi 355cal
    max vauhti 40 km/tunnissa alamäessä.

   Kotiin tulo ei ollut ihan yhtä mukavaa. Hirveä vastatuuli. Pienemmissä alamäissäkin joutui polkemaan vauhtia. Ylämäet meni jotenkuten pienimmällä vaihteella. Mäen päällä iski sitten tuuli vasten kasvoa, kuin itse piru olisi kiusannut. Ei lepoa kuin isoissa alamäissä. Olin tosi nuutunut päästyäni kotiin. Ei muuta kuin suihkuun ja syömään. Nyt on kyllä jo hyvä olo ja olen tyytyväinen suoritukseeni. Jalkojen nivelet tuntuvat olevan aivan ok. Lihaksissa tuntuu kyllä ja kuuluukin tuntua ton tuulen jälkeen. Ranteet ei kyllä tykkää hyvää tästä. Eikä peukalon hangat. Ne on jäykät ja ovat varmasti kipeät ensiyönä. Täytyy heti huomenna käydä katsomassa uusi ohjaustanko fillariin. Kyllä se siitä. Tätä kirjoittaessa vasemman jalan nilkka kyllä alkaa vähän oireilla. Pitää seurailla tota nilkkaa vähän.
   Aikaa meni 1 tunti ja 28 minuuttia(ja paljon voimia)
   kaloreita paloi  308 cal (mittarin mukaan)
   max vauhti 38 km/tunnissa

   Nyt tuleekin pieni tauko pyöräilyyn, kun huomenna joutuu menemään töihin autolla työasioiden takia.
Perjantaina lähdenkin sitten töistä suoraan mökille hakemaan poikaa ja hänen tyttökaveriaan pois. Pitää vain nyt hiukan katsoa mökillä mitä syö, ettei taas sorru "yliannostukseen".

   Eilisen päivän tilastoihin jäi laittamatta max nopeus 48 km/tunnissa. Alamäki polkematta. Arvatkaas millaista on polkea tuota mäkeä ylös. Ensin on risteys. Sitten loiva osuus joka vie vähäisenkin vauhdin ja sitten jyrkkenee. Pienimmällä vaihteella sen just ja just sitkuttaa. Vauhti lopussa n.8 km/tunnissa. Ylös kun pääsee, niin ei jaksa heti lisätä edes vauhtia. Se kasvattaa luonnetta ;).

  Painokin putos taas vähäsen. Kun vain sais vielä putoamaan lisää.

  Musana chopin