Nyt on sitten toukokuun viimeinen päivä. Palkkapäivä. Tili tuli ja tili meni... melkein. Jäi sitä kai pikkasen talteenkin. Toivottavasti. Ostinpa sen uuden "stongankin" pyörääni. Ja peilin. Työmatkalla poljen välillä vähän kapeampiakin teitä. On hyvä nähdä takaa tulevat autot ajoissa. Viikonloppuna sitten asentelen ne pyörääni.

   Tänäänkään en kuntoillut töihin pyörällä. Piti päästä ajoissa kotiin leikkaamaan nurmikko. Se olikin jo päässyt rehahtamaan oikein kunnolla. Ensi leikkaus tänä kesänä. Ruoho oli todella pitkää. Eipä noi ranteet tostakaan pitäneet. Täytyy kohta ottaa särkylääkettä. Ei tuu uni muuten. Yleensä kipu yltyy pitkin iltaa. Pahimmillaan se on kun pitää käsiä levossa. Elikkä kun käy sänkyyn pitkäkseen.

   Eipä tuo laihdutuskaan tahdo oikein saada tuulta alleen. Olen jotenkin kipsissä. Ei oikein tunnu jäävän aikaa liikkumiseen. Yritän tota hyöty liikuntaa. Mutta kun tulee kotiin vasta klo 19.00 aikoihin. Ei jää paljon aikaa tehdä mitään. Täytyyhän sitä syödä jotain ja vähän rauhottuakin töiden jälkeen.

   Tytär soitti äsken. Hän on pyrkimässä taideteolliseen korkeakouluun. Kaksi koe päivää oli takana. Pyrkiöitä 326kpl. Ja 26kpl oli päässyt jatko kokeisiin vielä  kolmeksi päiväksi. Tyttö mukana. Tosin vain 9kpl pääse sisään. Tytär oli onnesta sykkyrällä. Onhan tuokin jo osoitus lahjoista. Pidetään peukkuja jatkossa.

   Marja ja Viivi. Onkos teillä omat blokit. Olisi kiva vähän lukea teidänkin kirjoituksia. Kiitoksia kannustuksesta. Sormeni kestävät ihmeen hyvin. Onneksi tossa ei tarvita voimaa. Tekniikalla se onnistuu.

  Musana sekalaista klassista.