Viikonloppu vihdoinkin. Viikko olikin suht raskas. Töissä riitti tekemistä. Tämä päivä otettiin vähän rauhallisemmin. Työ kaveri jäi lomille ja halusi ottaa vähän rennommin. Otettiin vähemmän tavaraa mukaan ja ajeltiin ympäri kaupunkia. Käytiin jätskillä kuten useana vuonna aikaisemminkin ollaan tehty ennen loman alkua. Viikon päästä alkaa myös mun loma. Silloin jää kirjoittelu vähemmälle. Mökillä ei ole tietsikkaa, eikä tule. Ei siellä ole telkkuakaan. Vain radio.  Sähkötkin tulee aurinkokennosta  eli akuista jotka ladataan aurinkokennolla.  Jääkaappi toimii kaasulla kuten keittolevytkin. Vesi kannetaan kaivosta. Mukavan askeettista. Mikään asia ei stressaa, ellei oteta huomioon polttopuiden tekoa. Sitäkään ei ole joka vuosi. Mökillä on tarkoitus olla mahdollisimman paljon ulkona luonnon keskellä. Täytyy kokeilla kestääkö noi ranteet kajakilla meloskelua. Vois käydä vaikka pitemmälläkin reissulla. Nukkua vaikka teltassa muutama yö. Toi polttopuu souvvi vaan sotkee tuota haavetta. Ne olisi tehtävä. Vaimon loma ikävä kyllä on myöhemmin. Ei saatu lomaa sovitettua yhteen. Harmi.

   Tänään taas menin pyörällä töihin. Aamulla koski eilisen jäljiltä selkään ja vasempaan polveen. Piuhat paloi ja aattelin, että mennään pyörällä vaikka rustot rutisisi. Ensimmäisen 3 km:n jälkeen kivut olivat tiessään. Seuraavan 10 km:n jälkeen ranteet alkoi koskea ja oikea polvi oireilla. Loppu matkasta sitten polvesta kipu hävisi. Ranteet sen sijaan jatkoivat oireilua. Kotimatkalla työpäivän jälkeen oikea polvi oireili jälleen hiukan enemmän. Ranteet ja nyt uutuutena oikea kyynärpää alkoi koskea. Polvi tokeni, mutta ranteet ja kyynärpää olivat kipeät koko loppu matkan. Nyt on käyty saunassa ja syöty. Tällähetkellä ei ole mitään kipuja mutta ranteet ja sormet kihelmöivät ennakoiden pientä särkyä. Pitää vissiin ennen lomaa käydä hakemassa lekurilta kunnollisen särkylääkken resepti. Ei tule sitten lomalla tarvetta lekuriin...toivottavasti. Matkoihin meni aikaa vähemmän kuin aikaisemmin tänä vuonna. Vauhti siis oli kovempi. Itse asiassa nautin myös pyöräilystä nyt enemmän kivuista huolimatta. Poljin myös mäet ylös kuten ennenkin. Aikaa meni töihin menoon 1tunti 11 minuuttia ja takaisin kotiin 1 tunti 14 minuuttia. Aika hyvin näin kesän aluksi.

   Ensiviikolla mulla onkin taas tuo aikainen aamu. Jos polkis pyörällä, niin pitäis lähteä töihin jo ennen kolmea yöllä. Onkohan liian aikaista ja liian kylmää. Tosin onhan sitä luvattu sadettakin. Yöllä en ainakaan halua kastua.

   Lisäsin tonne sivulle e-mail osoitteen. Jos jollakulla sattuu olemaan asiaa.

   Musana sekalasita klasssista