Eilinen meni sisätöitä tehden. Laitettiin vaimon kanssa kellari kuntoon. Muutama "uusi" hylly ja entiset siistimmiksi. Olikin päässyt "räjähtämään" melko perusteellisesti. Ei mahtunut kunnolla enää liikkumaan. No nyt mahtuu ja tilaa on  taas sekottaa koko paikka. Hyvä mieli tosta ainakin tuli.
 
   Laitoin myös pyörään uuden stongan paikalleen. ei vain päässyt säätämään oikeaan asentoon kun vettä satoi Toivottavasti tänään sade taukoaa sen verran, että voi pyörähtää pienen lenkin työkalujen kanssa. Olisi sit valmiina jos ilmat suo työmatka pyöräilyn jatkuvan. Tosin kynnys on tällä viikolla aika kova. Töihin pitäis lähteä pyöräilemään ennen kello kolmea yöllä. Mutta katsotaan.

   Muuta ei eilen oikeastaan ehtinytkään tehdä.  Tulihan sitä vielä imuroituakin kellari ja alakerta kokonaan. Siinä sitä olikin.

   Tänään laitettiin takkaan tuli. On niin kalseaa ja kosteaa. Poltettiin samalla nippu sanomalehtiä , vanhoja laskuja ja muita vanhaksi menneitä asia papereita. Niitä olikin vuosien kuluessa kertynyt aika nivaska. Eipähän kukaan asiaton enää pääse niitä tutkimaan.  Hävitys tapana tehokas ja lopullinen.

   Ei tuo paino oikein laske. Tai aika hitaasti. Olo olisi mukavampi kevyempänä. Ei tartes  pelätä heti verenpaine lääkkeitä. Sehän se tässä on suurin pointti.  Samoin tietenkin kolestroli lääke. Ja tietenkin noi plovi ja lonkka nivelet säästyis rasitukselta. Täytyy lisätä tsemppiä ja yritystä.

   Nyt toi eräs kirjoittaja sai mut taas aattelemaan valokuvausta. Kuvasin aikanaan hyvin paljon. Kaikenlaisia aiheita. Perheen myötä kuvaus jäi lasten kuvaamiseksi ja sitten hiipui pois heidän kasvettuaan isommiksi. Nyt tekis mieli tutustua digikuvaukseen. Mutta millainen kamera. Riittääkö mulle pikku pokkari, vai pitäsköhän hommata isompi järjestelmä? Sit jos ei kuvaus innostakkaan enää, niin jää kallis kamera turhaan lojumaan ja on tuhlattu rahaa siihenkin. Kyllä noita rahareikiä tuntuu riittävän muutenkin. Tytärkin aloittaa kohta (vihdoinkin) autokoulun. Se tuli aikoinaan maksettua pojallekin. Tasapuolisuuden nimissä täytyy se maksaa tytöllekin. Joten kai täytyy tyytyä siihen halvempaan pokkariin.

   Musana taas sekalaista klassista.