Niin, enpä tehnyt tänään paljoa pihatöitä. Leikkasin nurmikon. Näpit ja ranteet eivät tykkää ruohonleikkurista. Näppejä suorastaan kihelmöi ja pakotti sen jälkeen. Päätin antaa niiden levätä. Joten laiskotteluksi ilta meni. Vaimo kylläkin näytti hiukan hapanta naamaa, kun en innostunut puiden kuskaamisesta vajaan. Mutta näyttäköön rauhassa. Jos ei ymmärrä etten viitsi tehdä itsestäni kokonaan työkyvytöntä, niin ei sitten ymmärrä. Kyllä ne puut odottaa. Ei ne karkaa minnekään. Hän vain on taas turhan hätäinen, niinkuin aina. Hänen mielestään aina pitäisi olla tekemässä jotain. Ei tämä maailma kuitenkaan tule valmiiksi koskaan.

   Unetkin jäi tänään vähäisiksi. Tein työ hommia vielä pikkasen kotona.  Tyhmä kun olen. Otan ne takaisin sitten vapaana.  Univelat kuittaan sitten lomalla. Nukun kunnon unet perjantain ja lauantain välisenä yönä.Ehkäpä vielä seuraavakin yö menee 10 tuntiseksi.

   Tänään en olekaan käynyt vaa'alla. Nyt vaimo on jo tuutimassa ja vaaka on makuuhuonessa. Punnitaan huomenna jos ennätetään. Nyt takaisin katsomaan jalkapalloa.