Vielä viimeinen yö. Sitten suuntaan mökille. Yksin. Suoraan töistä. Kai ton viimeisen yön kestää vaikka päällään seisten. Kyllä mä lomaa jo kaipasinkin. Lauantai menee varmasti puoleksi unessa. Tän vuoron jälkeen on aika puhkinainen olo. Ei tule nukuttua tarpeeksi. No levätään lomalla. Polttopuiden tekokaan ei tunnu työltä kun ei tarvitse herätä määrättyyn aikaan. Voi tehdä omaan tahtiin. Saa jopa enemmän aikaiseksi.
   Aijonpa kokeilla myös moottorisahalla veistoa. Mökillä odottaa yksi koivupölkky muodon muutosta. Siitä olis tarkoitus kokeilla tehdä saunakiulu. On vaan muodoltaan just kuin luotu kiuluksi. Kuinkahan ton halkeamisen estää. Kuivuessaan tuppaavat halkeamaan. Pahkat keitetään suolavedessä, olen kuullut. En ole koskaan kokeillut. Jos joku tietää enemmän niin kertokoon. Jos tuo homma onnistuu, niin yritänpä kenties jotain muutakin veistää. Saa nähdä. Uutta täytyy yrittää aina.

   Ehkäpä tuon digikuvauksen vielä jätän hetkeksi. Tekisi mieli yrittää tuota lasikaiverrustakin. Jos käyttäis rahat kaiverruskoneen hankkimiseen... Ehkä. Vaimo haluaisi säästää rahat eläkepäiviä varten. Mutta elääkö sitä sinne asti. Kai sitä pitäis nauttia tästäkin päivästä. Eihän elämä ole elämisen arvoista muuten. Yhtä kituutusta vain. (per..leen nivelkivut.  Ja taas mä valitan. Pitäis päästä eroon tuosta tavasta. Valitan kuin akat.)(anteeksi arvon naiset. tuo on sanonta) Vaimo ei ole kertonut mitään, mitä hän haluaisi tehdä. Olen yrittänyt kysellä, mutta mitään muuta vastausta, kuin eläkepäivät, en ole saanut. Ehkäpä hänellä  ei ole muuta mielessä. Oikeastaan , eikö elämä ole silloin aika tyhjää.  Odottaa vaan eläkettä. Ja siitä, elääkö sinne asti, ei ole mitään takeita. Tosta täytyy vaimon kanssa keskustella joskus oikein vakavasti. Oiskohan joillakin muilla kommenteja. Kiitos!!!

    No joka tapauksessa tähän kirjoitteluun tule nyt pieni tauko. Mökillä ei ole tietsikkaa. Seuraavan kerran kirjoittelen joskus tuossa 15-17 tätä kuuta. Joudun siinä välissä käymään täällä eteläsuomessa. Päivitellään sitten taas. Jollen tänään myöhemmin satu käymään tässä koneella.

   Musana Juice Leskistä