No nyt on sitten lattialaminaatti paikallaan. Huomenna vielä lattialistat ja yksi taulu paikalleen. Pöytä keittiöön ja remppa on valmis. Laminaatin laitto onnistui ihmeen hyvin.Kyseessä oli laatta jäljitelmä. Täytyi vähän seurata kuvioiden osumista kohdalleen. Kyllä ne osuivat ja laminaatti riitti. Homma on siis hoidossa.

   Nyt on kyllä sitten niska pirun kipeä ja ranteet myös. Tänään otin buran 600:en jo nyt. Muina iltoina olen  yrittänyt ensin nukkua. Tästä lääkkeiden popsimisesta alkaa tulla tapa. Mutta minkäs teet. Leposärky noissa sormissa ja ranteissa alkaa heti kun ne on vähän aikaa liikkumatta. Nyt on myös särkenyt nilkkoja. Olen siis aika vaivainen.

   Huomenna suunnataan taas mökille juhannuksen viettoon. Poika tulee tyttökaverinsa kanssa myös mukaan. Vedetkin alkaa olla jo niin lämpimiä, että vaimokin ehkä uskaltaa veteen. Tosin vain saunasta. Itse aijon kylläkin uida myös joka aamu, niinkuin tapanani on ollut. Jos se taas helpottaisi noita nivelkipuja. Maanantaina tuon pojan kaverineen takaisin etelään. Ja itse suuntaan mökille vaimon luo uudestaan.

  Eipä tänään ehtinyt oikein muuta tapahtuakkaan. Työteliäs päivä kotona. Kävinhän aamulla tietenkin hakemassa noi laminaatit. Tulihan siinä ajeltua autolla n.50km. Huomenna vielä päivitän ton painoni ja kirjoittelen jotain jos ehdin.
 
   Ei musaa.