Kolme tuntia pihatöitä. Siinä taas hyötyliikuntaa. Siimaleikkurilla pitkin pihan laitoja ja ojia. Tulipahan kerralla siistimmän näköistä. Toivottavasti paloi myös rasvaa. Putoais tuo paino hiukan enemmän. (Himpputti kun ei meinaa nähdä mitään. Silmälasit täynna ruohosilppua. =). ) Mutta tekeehän tuokin onnelliseksi kun näkee työnsä tuloksen ja on vielä suht tyytyväinen siihen. Huomenna pitäis sitten vielä leikata tuo nurmikko uudestaan. Vimeksi leikkasin korkeaksi. Nyt ois lyhennettävä vielä hiukan. Sit olis rauha tuosta pihan siistimisestä. Jää jäljelle tuo polttopuu souvi.

   Lomakin lähenee. Vielä kolme työpäivää ja sitten suuntaan mökille. Yksin sinne menen. Vaimolla loma alkaa vasta elokuussa. Sielläkin saan siis tehdä hyötyliikuntaa. Polttopuita!!

   Tuo lasityökin tuossa odottaa tekijäänsä. Nyt on fiilis hiukan kateissa. Nyt himottas valokuvaus. Pitäis vain hommata se digikamera. En vieläkään osaa päättää millaisen haluan. Monimutkaisen ja kalliin vai halvemman ja helpompi käyttöisen. Saanko halvalla sellaisia kuvia mitä haluan. En halua enää ottaa pelkkiä muistokuvia. Vähän jotain muuta. Täytyy vain harkita tarkoin. Lisää neuvoja, KIITOS!!

   Musana YÖ