Niinhän sen arvasin.Mökillä syödyt makkarat näkyivät painossa. Heti kun Viivi  rohkaisi ja kannusti. Täytyypä vaan tsempata enemmän. Kyllä se siitä. En mitannut vielä verenpainettani. Toivottavasti se sentään ei ole noussut. En kylläkään sitä usko. Liikuntaa on kyllä tullut jonkun verran.

   Tänään olen kuskannut kotona noita puita vajaan.(kohta elämä on vaan pelkkää puuta) Jouduin jättämään vielä osan ulos. Pressu on vuotanut ja osa puista oli vielä märkiä, ainakin pinnalta. Kuivukoon vielä jonkin aikaa. Selkä ja nuo käsien nivelet kyllä jo kaipais pientä lepoa. Alkavat jo olla aika jäykkiä aamuisin. Mökillä näin jopa siitä unta. Käsien nivelet oli rystysistä ja sormista vääntyneet väärään suuntaan ja törröttivät kulmikkaina, vääristyneinä ja rujoina. Helpotus oli suuri kun heräsin ja tajusin kaiken uneksi.

   Kirjoitin joskus aikaisemmin, että en olisi pitänyt ikinä päiväkirjaa. Tuleehan tuolla mökillä kirjoiteltua aina kun olen yksin siellä. Merkkaan ylös lämpötiloja ja päivän tapahtumia. Lähinnä mitkä liittyy luontoon. Onhan sekin päiväkirja.

Musana Sir Elwoodin Hiljaiset Värit