Yritin käydä tänään ajoissa nukkumaan. Yöllä pitäis lähteä töihin. Herätys klo 03.20. Töissä pitäis olla 04.30. Torkahdin ja heräsin puolituntia myöhemmin ties mihin. Eihän uni sitten enää tullut uudestaan. Huomenna nukun sitten päivällä parituntia. Eihän  ne päiväunet vastaa kunnon yöunia. Tiedän jo kokemuksesta, että loppuviikosta on olo jo aivan loppu. Nää työvuorot tekee mut hulluksi. Onneksi tämän viikon jälkeen alkaa loma. Ensimmäinen viikonloppu menee sitten selvitessä tästä työvuorosta.

   Tänään en sitten tehnyt muuta kuin leikkasin pihalla pensaista ja puista kuivuneita oksia. Ei siinä pahemmin ollut sitä tarpeellista liikuntaa. En vain jotenkin saanut mitään muuta aikaiseksi.Olo on aika tyhjä. Harmittaa. Täytyy viikkolla yrittää saada jotakin tehtyä pihalla. Ainakin täytyy leikata nurmikko ennen lomalle lähtöä.

   Jospa tuo loma piristäis. Mökilläkin pitäis hakata ja sahata polttopuita. Ainakin tulee liikuntaa. Ja hyöty semmosta. Täytyy myös rentoutua. Tottakai. Kalastaa, soutaa, meloskella ja uida.

   Musana  YÖ  Joutsenlaulu