Vettä tuli kuin saavista kaatamalla. En lähtenyt pyörällä. Ajelin autolla leväten välillä pyöräilystä. Kävin ostamassa matkalla uuden sisärenkaan fillariini. Vararengas pitää olla mukana polkiessa. Sehän nyt tuli todistetuksi. Huomenna on uusipäivä ja katsotaan sitten tuota pyöräily ilmaa. Ei kyllä hyvältä näytä ennustusten valossa. Mutta katsotaan aamulla.

   Kotimatkalla kävin sitten ruokakaupassa. Ostin ruokaa loppuviikoksi(jos pääsis pyörällä töihin). Ostin broilerin minuuttipihvejä,  kalkkunasuikaleita, grillatun broilerin ja savukalaa. Tietysti leipää, juustoa, kalkkunaleikettä ja maitoa. Myös tuoretta sipulia (kevätsipulia) ja muita vihanneksia. Hedelmiä en ostanut. Oman puutarhan marjat saa korvata ne. Itse asiassa nehän on parempia kaikin puolin. Noilla pitäis selvitä viikonlopun yli. Ja jos ei selviä, niin pääsehän kauppaan silloinkin. Punaisenlihan syönti on jäänyt aika vähiin. Mun kroppani ei oikein ole enää halunnut punaista lihaa enää pitkään aikaan. Olenkin myöhemmin lukenut, ettei kaikkien nivelet tykkää lihasta. Olenkin alkanut uskoa omaan kroppaani. Kyllä se tietää mikä sille on hyväksi ja se ilmoittaa myös sen. Täytyy vain osata kuunnella sitä. Ja tietenkin täytyy myös ymmärtää mitä se haluaa sanoa.

   Muuta ei oikeastaan olekkaan kirjoitettavaa. Eipä näinä työpäivinä erikoista ehdi tapahtua. Työ asioista en viitsi sentään kertoa.

   Musana taas sekalaista klassista.