Tuo painoni heittelee aikalailla. En oikein jaksa pitää itseäni kurissa tuon iltasyömisen kanssa. Illalla aina tekee mieli jotain suolaista ja otan leivän tai kaksi. Hedelmät ei oikein korvaa tota suolasta. Ehkäpä pyöräilystä jää suola tasapaino sekaisin. Olen kylläkin syönyt töissä pienen aterian ja kotiin tultuani toisen. En tiedä. Pitää vain yrittää hillitä itseni. Kyllä se sitten siitä.

   Pääsin tänään kotiinkin ilman sadetta. Aika hyvä tuuri. Vasemmassa jalassa on nyt kylläkin pientä tuntemusta tuossa sisäreidessä. Aavistuksen omaista pientä kipua. Ei oikein mukavan tuntuista. Laitoin zinaxin voidetta. Auttoi heti. Tuntuisi paremmalta kuin muut kylmävoiteet. Olen käyttänyt aika monia erivalmisteita ja tämä on kyllä ylivoimaisesti tehokkainta ja pitkävaikutteisinta. Suosittelen! Rentouttaa mukavasti. Ja vaikutus tuntuu useamman tunnin.

   Muutenhan taas tänään ei tapahtunut mitään kertomisen arvoista. Jos tuossakaan oli mitään sen arvoista. Mutta kenenkään ei ole pakko lukea näitä mun arkijuttuja. Kiitos!!

 Ei musaa tälläkertaa.