Tytär kävi miehensä ja koiransa kanssa moikkaamassa. Oli päässyt kouluun. Wetterhoffiin opiskelemaan artenomiksi. Lasi ja keraamiikka linjalle. Kiva juttu. Olen oikein ylpeä hänestä. Hän jatkaa valitsemallaan linjalla. Hän on taiteellisesti lahjakas. Jokaisenhan pitäisi käyttää niitä lahjoja mitkä on saanut. Tulivat tänne suoraan meidän mökiltä. Olivat olleet siellä viikon. Olipahan oikein upea viikko. Kesää parhaimmillaan.

   Alkamassa sitten uusi viikko. Odotettavissa ei mitään erikoista. Sitä arkiharmaata vaan. Pitäisi varmaan keksiä jotain extraa. Alkaa kohta taas tuo arki painaa päälle. Samat hommat joka päivä. Onneksi on nyt normaali päivävuoro. Saa nukkua sentään yönsä edes jotenkuten. Fillarointia täytyy katsoa sää kerrallaan. Maanantai ei näytä ihan hyvältä. Mutta katsotaan sitä sitten aamulla. Onneksi silloin on aikaa. Vuoro alkaa vasta klo 10.30. Ehtii miettiä aamulla ja katsoa päivän säätä.

   Tänään en sitten ole tehnyt oikeastaan mitään. Tytär lähti jo perheineen ja me vain tyydyimme imuroimaan ja syömään. Näin viikonloppuna tulee syötyäkin vähän liikaa liikuntaan nähden. Tuppaa tuo paino aina nousemaan. Yritetään viikolla sitten sitä enemmän pudottaa tuota painoa.

   Musana klassista