Sai juuri valmiiksi tähän tarkoitetun kirjoituksen. Esikatselin sen ja korjailin kirotusvihreitä ja kun mun piti tallentaa se, niin sormi lipsahti ja koko kirjoitus katosi bittiavaruuteen. Perhonen soikoon jne. Yritetään siis uudelleen!

   Siis.... Työpäivä oli helppo ja pääsin lähtemään kotiin tunti ennen työajan päättymistä. Kotiin tultuani kävin heti suoraan päikkäreille. Olinhan noussut jo klo 03.20 jo parina yönä. Nukuin tosin vain muutaman tunnin ja nyt olen vieläkin väsynyt. Ei nuo parissa osassa nukutut unet oikein vastaa kunnon yöunia. Jos nyt kuitenkin jaksais ensi yönä nousta jo klo 02.00 ja lähteä polkemaan pyörällä töihin. On tullut lintsattua tuosta pyöräilystä, kun on ollut hiukan kosteita nuo ilmat. Nyt on luvattu taas kuivempaa ilmaa (tosin hetki sitten tuli kova sade kuuro).

   Nuo kosteat ilmat vaivaavat myös noita niveliä. Vaihteeksi on vuorossa olkäpäät.Yleensähän mulla nuo ranteet ja sormet on ollu pahimpia. Kummasti nuo kivut vaelteleva eri nivelissä. Polvet on ollutkin nyt paremmat. Onkohan tuolla pyöräilyllä osaa tuossa asiassa. Ehkäpä tosiaan nuo jalkojen lihakset ovat vahvistuneet ja tukevat nivelrikon runtelemia polvia paremmin. Mitähän liikuntaa nohin ranteisiin ja sormiin keksisi. Täytyisi varmaan kysyä joltain fysioterapeutilta. Kun ei niitä kuitenkaan saa rasittaa liikaa.

   Nää mun kirjoitukset on aina tälläisiä itsekeskeisiä jorinoita. Pitäisköhän joskus väliin kirjoitella mielipiteitä tästä maailmanmenosta ja näistä meidän valitsemista päättäjistä. Taannoinhan muutama "herra" keksi väitää, että pienituloisten joukkoa pitäisi suomessa lisätä. Elintaso kuulemma nousisi. "Herrojen" elintaso sitä vain nousisi. Ei meidän pienituloisten. Nää ns."herra päättäjät" tuntuvat nykyään vaan välittävän omasta elintasostaan. Ei pienituloisten eikä vähäosaisten elintasosta.   Äääh.... ei hemmetti. Tulee vaan pahalle tuulelle, kun noita ajattelee. Kyllä olisi suomessakin sille kuuluisalle kirveelle töitä(miten olisi rynnäkkökivääri). Vielä suomenkin kärsivällinen duunari hermostuu noihin "herroihin" ja nousee barrikaadeille.

   Kai se on vaan parempi purkaa kiukku vaikka tuohon pyöräilyyn. Siitä on sentään jotain hyötyäkin.

   Musana classic fm uk.