Jo kolmas päivä peräkkäin alle 84 kg. Tuo paino on ihmeekseni pysynyt rajan alla. Olen kylläkin syönyt hiukan enemmän. Eli nälkä on ollut nyt jostain syystä. Olisikohan noita töitä ollut liikaa. Sairaslomat työpaikalla sotkevat tota työelämää. Olen joutunut tekemään oto hommana toisille kuuluvia töitä. Keskiviikkona en ehtinyt pitämään taukoja  ollenkaan. Ehkäpä kulutuskin on ollut isompaa ja paino on pysynyt sen ansiosta alempana. Huomenna pitäisi olla jo normaalipäivä töissä. Toivotaan!

   Viikonlopuksi mennään taas vaimon kanssa mökille. Olisikohan nuo mustikat vielä hyviä. Jos sais poimituksi vielä vajaan ämpärillisen. Riittäisi varmasti talven yli. Tarkoitus olisi myös rentoutua kunnolla. Saunoa ja uida useita keroja. Ehkä ottaa muutama lonkkukin, tai kalja. Tuo sauna ja uinti helpottaisi myös tuota nivelrikkoa. Sekin on alkanut taas muistutella itsestään. Täytyisi varmaan hakea uusi Arthryl kuuri. Olen jo kertaalleen ottanut särkylääkettä saadakseni unenpäästä kiinni. Nuo ranteet ja sormet vihmoivat ikävästi yksi ilta. Ei saanut niille kunnon asentoa millän. Ne tietää joilla tätä on. Leposärky ei oo mitään kivaa.

   Tänään kotiin ajellessani autolla, kirosin taas noita kiireisiä kaahareita. Ajelin tietä jossa nopeusrajoitukset ovat ensin 40km/tunnissa ja sitten 50km/tunnissa ja lopuksi 60km/tunnissa.  Ohi oli pakko päästä ja vielä risteys alueella. Toki olihan se mersu. Eihän sillä voi ajaa edes niin hiljaa. Ja jos ajatellaan ihan järjellä. Jos silläkin kuskilla oli pitempimatka ajettavana, niin olisi ajellut nopeampia teitä. Ei silloin tuollaisia pikkuteitä kannata ajaa, jos on kiire. Jos sen täytyi jäädä ton tien varteen, niin ei varmasti ylinopeudella voita kuin 2-3 minuuttia. Eli ei siinä voita mitään. Silkkaa tyhmyyttä tuo kaahailu. Yleensäkin, eikö helpompaa olisi lähteä muutamaa minuuttia aikaisemmin jos on kiire.

   Ja yleensäkin. Onko tämä nykyajan kiire vain meidän omaa mielikuvitusta? Onko meillä loppujenlopuksi niin kiire minnekkään? Taitaa olla vaan nykyaikana ihmisten pätemistarvetta koko kiire. Eli miettikäämme kukin itsekseen omia kiireitämme!!! Onko niitä???

   Lisää kirjoituksia tulee taas sitten kun olen palannut mökiltä. Lähdemme heti perjantaina, kun pääsen töistä. Perjantaina enää kirjoittele tänne sen kummenpaa. Painon päivityskin tulee vasta viikonlopun jälkeen.

   Musana Classic FM UK nettiradio.