Kyllä se oli liian pimeää lähteä pyörällä töihin klo 02,45. Ainakin noin paksun pilviverhon alla. Ja onneksi en lähtenytkään. Kotiin tullessa tuli komea sadekuuro. Olisin kastunut muutamasa hetkessä läpimäräksi.(en ole sokerista. tiedän). Ei se kuitenkaan ole kiva sotkea pyörällä litimärkänä. Olen senkin kokenut aikoinaan.

   Tänään tuolla Porvoossa alkoi koulut. Lapsia oli liikenteessä paljon. Työautolla ajaessani pelkäsin noita lapsia. Hedän liikkumisensa liikenteessä on aika pelottavaa katsottavaa. Poukkoilivat sinnetänne ja takaisin. No siihen tietenkin osaa varautua ja ajaa itse sen mukaan. Onneksi poliisja oli myös liikenteessä paljon. Aivan kiitettävästi. Jo heidän näkyvä valvontansa hillitsi liikennettä. Kiitos heille! Tietooni ei ainakaan vielä ole tullut mitään järkyttävää. On se kyllä liikuttavaa, kun katsoo noita ekaluokkalaisia valtavine reppuineen. Vielä he ovat intoa ja iloa täynnä koulun alkamisesta. Mikähän siinä onkin, kun se into hiipuu jo ennen joulua aikamonella? Onkohan systeemissä vikaa. Muutama vuosi sitten kuulin jutun ekaluokkalaisesta, joka ensimmäisen päivän jälkeen jo tokas: " En kai mä siellä joka päivä käy".

   Paino putos sitten tänään alle 84kg. En tiedä onkohan enää huomenna noin alhaalla, mutta kai tuo on sitten merkki, että on se menossa alas hiljakseen. Se riittää mulle. Olen sentään aika vähään tyytyväinen.

   Musana Classic FM UK.