Mökillä tuli käytyä. Mustikoita saatiin vielä reilu puoli ämpärillistä aikaisemmin poimittujen lisäksi. Nyt on tarpeeksi vaikka antaa lapsillekin. Eiväthän he taida itse käydä poimimassa. Eivät ehtineet tänä vuonna. No meillä olikin ihan hyvä reissu. Kerrankin sai taas nukuttua tarpeeksi. Olo on nyt rentoutunut ja levännyt. Auto matkatkin meni ilman erityistä vaikeutta. Bensan hinta vaan alkaa hirvittää.  Reissuista alkaa tulla kalliita.

   Käytiin myös matkalla mennen tullen syömässä. Annokset on aika isot tai mä olen tosiaankin onnistunut vähentämään omia annoksiani kotona. Olo oli aivan ähky syötyämme. No eipä tarvii kotona enää tehdä tänään ruokaa. Ruoka paikka oli muuten Pukaron Parooni 6-tien varrella. Suosittelen.

   En ole vielä tänään punninnut itseäni. Jätän sen huomiseen. Tuli kylläkin mökillä herkuteltua. Juustoperunoita, kanttarellejä ja mustatorvisieniä paistettuina ja itse pyydettyä haukea, sekin paistettuna. Kyllä oli upea ateria sanoi  se berlusconi mitä tahansa. Iltaisin tuli paistettua takassa myö kabanossit. Ja tietenkin saunassa juotua kaljat. Vedenlämpö oli vieläkin 19 astetta. Eli hiukan liian lämmintä vilvoitteluun ja mun nivelten hoitoon. Eiköhän jo 3 viikon kuluttua ole viileempää vettä. Silloin menen taas yksin mökille.

   Musana Classic FM UK