Niinkuin osasin odottaa eilisen mässäilyn jälkeen. No onneksi tuo on tilapäistä nousua. Hidastaa toki painonputoamista, mutta kyllä se putoo. Itse ainakin uskon niin. Nyt on vaan suolisto täynnä eilistä ruokaa ja tänään se tyhjenee kaikki pois. Uutta tulee tilalle vain normaali määrä ja paino tippuu siedettäviin numeroihin. TOIVOTAAN!!

   Tulihan käytyä noissa rippi pippaloissa. Onneksi ne oli tuossa ihan naapurissa. Hyvinhän nuo meni meidän osalta. Kummipojan kanssa juttelin enimmän ajan unohtaen kylmästi muut vieraat. Yksinpä hän olisi vissiin jäänytkin. Porukka oli hiukan vanhempaa ja he juttelivat asioista, jotka eivät kiinnosta 15-vuotiasta poikaa. Me juttelimme mopoista, stereoista ym. sellaisita asioista. Ehkäpä ne on enemmän tuonikäisen pojan sydäntä lähellä. Ja tietenkin tytöistä. Olihan siellä riparilla ollut joku kiinnostava tyttö. Tunnusti tosin vähän kainosti, joten ei siitä sen enempää. Mukavaahan se tuon ikäisen kanssa on jutella.

   Tänään taas näköjään sataa kokopäivän(juuri nyt paistaa aurinko). Ei tuolla pihalla voi mitään tehdä. Pitäis keksiä jotain. Mutta mitä. Ei oikein ole luettavaakaan. Ja vaimo taas tunte jäävänsä vähän ulkopuoliseksi, jos tässä koneella viivyn liian pitkään. Ei tunnu hänelläkään olevan tekemistä. Joten ehkäpä jatkan myöhemmin tätä kirjoittelua. Tai sitten huomenna.

   Musana Classic FM UK.