Niin se tämäkin perjantai hurahti töitä tehden. Ja kyllä töitä riittikin. Sairaslomalaisia on edelleen. Tehtiin siis töitä urakalla. Kohta kai sitä itsekin on pipi. Tai oikeastaan onhan sitä pipi päästään, kun tämmöiseen suostuu. Mutta kun ei se ole  asiakkaiden vika, ettei töissä ole porukkaa. Ei niille viitsi kostaa. No ei valiteta.Viikonloppu alkaa. Vuorossa tänä viikonloppuna olisi kai ikkunoiden pesua. Ei ole pesty koko kesänä. Nyt on jo aika. Siis pestään.

   Onneksi tänään jätin pyörän kotiin. Aikamoinen myrsky sitä olikin. Tuuli kovaa ja vettä tuli kaatamalla. Ja hyvähän sitä oli taas hiukan levätä. Katsotaan ensiviikolla asiaa uudelleen. Tuo paino taas jämähti paikoilleen. On taas koko ajan nälkä. Niin nytkin tekis mieli mennä ottamaan voileipä tai kaksi. Ehkäpä sitä sorrunkin, jos katson illan futismatsin. Saas nähdä.

   Eipä tässä sitten muuta. Muuten tavallinen päivä. On käyty jo saunassa ja vaimo meni jo nukkumaan. Hänellä onkin huomenna joku koulutuspäivä. Saan olla rauhassa kokopäivän ihan yksin.

   Musana ylläätys yllätys: PMMP