No nyt on tultu kotiin töistä. Autolla... onneksi. Vettähän tuolla satoi tullessa. Ja tuuli. Nyt on syöty ja tietsikasta soi Nightwish. Tuli ehkäpä syötyä hiukan liikaa, mutta olen pyttärin suosia. Pyttipannu on ruuista paras. Varsinkin kun se tehdään onnistuneiden ruokien jämistä. No ehkäpä en syö sitten enää myöhemmin illalla mitään.

    Ei mulla nytkää mitään varsinaista asiaa ole tässä kirjoittelussa. Olisin aivan hyvin voinut jättää väliin, mutta kun nyt kirjauduin sisään, niin olkoon.

   Olen tässä funtsinut näitä nuoria. Kuinkahan he voivat rakentaa tulevaisuuttaan, kun ei ole vakinaista työtä. Aina vain pätkää ja tilapäistä ja osa-aikaista. Noilla eväillä ei tulevaisuutta rakenneta. Meilläkin  töissä on ollut yksi alle 30 vuotias neitokainen. Tämä viikko on hänen viimeisensä. Hän on jo nyt hermona mistä taas vuokra rahat kasataan. Ei aina haluaisi alentaa itseään sossuluukulle(hänen omat sanansa). Hallituskin on enemmän vanhemmista huolissaan. Meille 50-vuotiaille järjestää töitä. Näissä nuorissa on kuitenkin se tulevaisuus. Hallitus ja firmat vaan haluaisivat lisätä matalapalkka aloja. Kuinka nää nuoret pienillä palkoilla ja pätkätöillä voivat mitään tulevaisuutta rakentaa. Eiköhän maamme tulevaisuus ala olla kohta aika heikoilla. Samperi kun sapettaa. Kai se vaan on parempi lopettaa taas tää kirjoittelu. Hermot vaan menee.

   Musana Nightwish.