Ole tapahtunut tänään. Ei niin mitään erikoista. Töihin painelin autolla. Matkalla kävin sentään kirjastossa. Lainasin yhden Tsehovin, yhden Dostojevskin ja Rowlingin. Elikkä vihdoinkin aijon lukea Harry Potter kirjan. Pitkään jo sitä halunneena sain vihdoin aikaiseksi lainata tätä nykyajan luetuinta kirja sarjaa. Harry Potter ja salaisuuksien kammio. Pitäähän sitä yrittää pysyä ajan hermolla. Edellinen vastaava tempaus oli Luolakarhun klaani sarjan luku. Luin kaikki ko. sarjan kirjat alle puolessa vuodessa. Se sarja oli ainakin erinomainen ja suosittelen luettavaksi kaikille. Harry Potterin eka osa oli lainassa ja tyydyin tähän toiseen, kun olen kuitenkin nähnyt ekasta tehdyn elokuvan. Se oli ainakin mielenkiintoa herättävä. Lainasin kirjastosta myös tukun Kuluttaja lehtiä selattavaksi. Jos vaikka löytyis jotain mielenkiintoista. Mulla tää lukeminen on tälläistä syklistä. Välillä luen monta kirjaa peräkkäin ja sitten tulee pitempi tauko. Nuorempana luin erittäin paljon ja valikoimatta. Kirja päivässä oli aivan normaalia. Kirjaston tädit moikkasivat teini-ikäistä Alastaloa jo kaupungillakin. Siitä on kylläkin jo piiiitkä aika.

   Tänään siis "lintsasin" pyöräilystä. Tai siis en lintsannut, kun piti käydä kaupassa ostamassa ruokaa. Eihän sitä oikein pyörällä onnistu viikon ruokia kuskata. Ja kyllähän tuo lepo tekee hyvää välillä. Katsotaan aamulla taas jos vaikka lähtisi polkien töihin. Otan kyllä hiukan rauhallisemmin loppu viikon. Tuo toissa päiväinen "häiriö" vähän säikäytti. En vielä tiedä mitä siinä oikein tapahtui. Täytyy vissiin jutella jonkun asiantuntian kanssa. Siis rauhallisemmalla sykkeellä matkaan. Ja lepoakin pitäisi varmaan lisätä.

   Mun leposyke on muuten aika matala. Telkkua katsellessa se on pyörinyt tossa 45-55-60 paikkeilla. Alhasin mitattu oli vissiin 44 lyöntiä minuutissa. Mitattu Omronin verenpaine mittarilla. Pitäisi sitten varmaankin olla ainakin lähes oikein. Toivottavasti. Viimeisin mittaus korjattuna: Alapaine 82, yläpaine 132. Syke 49. Mitattu tänään klo 20.40. Siis ihan hyvä. JESS.

   Musana Gregonian chant (rauhoittavaa musiikkia)