Mulla tuntuu tällä hetkellä hajoavan kaikki. Hiirikin sanoi nyt itsensä irti. Ei auttanut pattereiden vaihto. Jotain nestettä, tahmeaa sellaista valui näpeille. Olisikohan patteri vuotanut. Patteri kylläkin näyttää päällisin puolin ihan hyvältä.. En tiedä. Huomenna täytyy vissiin ostaa uusi tapettava hiiri. Putsailin tuota entistä, mutta ei se nyt vaan toimi. ei auta. Onneksi löysin ikivanhan compakin hännällisen tähän hätiin. Täytyy vain tulla toimeen sillä nyt vähän aikaa. Pelkkää rahan menoa koko ajan tällä hetkellä. Toivottavasti tulee edes veronpalautuksia. Se helpottais pikkasen.

   Pyöräilin tänäänkin töihin. Pyörä toimi suht kivasti. Vähän täytyy säätää tuota etuvaihtajaa. Uuden ketjun kanssa on pikkasen epätarkkuutta. Tässä vähän tilastoja.
 
 Töihin matka 28km ja 540m, aika1:23.09, keski syke 127, max syke 157, rasvaa paloi 51 gr, kaloreita 901 kcal.

 koti matka 26km 240m, aika 1:10.50,keski syke 136, max syke 165, rasvaa paloi 46 gr, kaloreita 872 kcal.

   Otin tänään vähän rauhallisemmin tuon fillaroinnin. Noin niinkuin levon kannalta. Ja rentoutumisen.

   Onpahan vähän muistissa noita tietoja kun tänne niitä kirjaa. Oikeastaa täytyisi tehdä exelillä itselleen jonkillainen taulukko ja siitä sitten käyriä. En mä mitenkään tilastohullu ole vaan ainoastaan utelias miltä nuo näyttäis. Vois yrittää  analysoida niitä sitten.
 
   Jotakin mun laihdutuksessa on kylläkin pielessä. Noilla kulutus lukemilla kyllä pitäis laihtua. Jotain mun ruokailussa  on kyllä vikana. En omasta mielestäni edes syö niin hirveästi.  Ja ruoka on kyllä vähärasvaista. En tiedä. Täytyy vähän funtsia tuota juttua.

   Siinähän tuota tekstiä taas pikkasen. Ei pahemmin asiaa. Joskus taas sitten lisää.

   Ei musaa vaan hiljaisuutta