Pyörällä sitten menin töihin. Uusi sykemittari ensikertaa mukana. Lidelistä 20 euroa maksanut mittari oli siis ensikertaa pyöräreissulla mukana. Laitankin tänne vähän sen antamaa tietoa. Vertailun vuoksi myös pyörän matkamittarin tietoa. Kummankaan tuloksia en vanno oikeiksi. Enkä laske tuloksia missään muotoa.

 Ensiksi matka töihin aamulla:
   Pyörän matkamittarin tulokset.
    Aikaa meni1 tunti 12 minuuttia. Matka 26,12km. Keskinopeus 21,7km tunnissa. Huippui nopeus 40 km tunnissa. Kcaloreita paloi 378,4.

    Syke mittarin tuloksia.
   Aika sama. Keskipulssi 145. Huippu pulssi 173. Rasvaa paloi 50gr. Kcaloreita paloi 1001.!!!(vertaa matkamittariin)


   Kotiin tulo:

    Pyörän matkamittari:
    1 tunti 29 minuuttia. Matka 32,95 km. Keskinopeus 22km tunnissa.  Huippu nopeus 51km tunnissa Kcaloreita paloi 484,5.

   Sykemittari:
  Aika sama.  Keskipulssi 139. Huippu pulssi 171. Rasvaa paloi 60gr. Kcaloreita paloi 1168.

   Kotimatkalla ajoin siis kierto tietä, saadakseni hiukan enemmän kilometrejä. Joskus tuntuu tuo normaali matka hiukan lyhyeltä. Joskus sekin on aivan liian pitkä. Riippuu fiiliksestä, sateesta ja tuulesta. Tänään taas kaikki natsasi kohdalleen ja niinpä nautiskelin hiukan enemmän.

   Calori arvoissa aikamoinen ero. Kumpi lie oikeassa? Ehkäpä ei kumpikaan. Jos joku tietää kertokoon. Sykemittariin on kuitenkin syötetty tietoa minusta. Ikä, pituus, paino ja karkea arvio kunnostani ja liikunnastani. Pyöräillessäni sykemittari piippasi lähes koko matkan. Pulssi oli kovempi kuin oli tarkoitus harjoitteluun, mutta en millään pystynyt ajamaan niin hiljaa, että se olisi ollut alhaisempi.

   Niinkuin tästä voi päätellä olen hiukan nippelihullu. Mua kiinnostaa kaikki tämmöset laitteet. Olevinaan saan kuntoilusta enemmän irti sykemittarilla. Hölö hölö. Olen vain utelias ja kiinnostunut tuollaisista laitteista. Onhan se tietenkin kiva tietää nuokin asiat, mutta ei se mitään muuta mun kuntoilussa. Tai ehkäpä kunhan vaan sulattelen noita asioita ja tuloksia. Hitaanpaan vauhtiin en kylläkään pysty ennenkuin olen tarpeeksi väsähtänyt.

   Musana chopinia.