Poljinpa tänäänkin töihin pyörällä. Meno sujui oikein hyvin. Kotiin tullessa loppui energia kesken. Kai? Yht´äkkiä vain en enään saanut vauhtia pyörääni millään. Eikä pulssikaan noussut. Eikä oikeastaan väsyttänytkään. Vain vauhti puuttui. Viimeiset 5 km sujui taas paremmin. En ymmärrä. Huomenna kuitenkin on taas kauppa päivä. Menen siis autolla töihin ja lepään pyöräilystä. Muuten päivä oli kuta kuinkin normaali työpäivä.

   Äsken vaimon kanssa käytiin netti ostoksilla. Tilasimme kummallekin ulkoilu puvut. Sellaiset air-tex kalvopuvut. Saas nähdä palautetaanko ne. Ovatko niin hyviä kuin mainostavat. Jonkilainen vastaava kalvo kuin gore-tex. Tuskin on yhtä hyvä, mutta onkin paljon halvempi. Kerron sitten kun on kokemusta niistä.

   Auton huollosta. Maahantuoja lupasi osista 20% alennuksen osista ja huolto 15% huollosta. Otan kyllä vielä yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Minusta ei ole vielä tulleet tarpeeksi vastaan nuo tahot. (autosta kerroin aikaisemmissa viesteissä.)

   Tähän vielä jotain tilastoja tämän päivän pyöräilystä.

    Matka töihin 26 km. Aika 1:11.20 tuntia. Keski syke 144. Max syke 167. Rasvaa paloi 49 gr. Kaloreita 981 kcal

    Matka kotiin 26 km. Aika 1:20.45 tuntia. Keski syke 126. Max syke 151. Rasvaa paloi 46 gr. Kaloreita 800 kcal.

   Siinähän taas jorinoita. Tuo jälkimmäinen tilasto on aika outo. Tosin tuuli oli sivu vastainen, mutta ei se selitä tuota sykettä. Eikä väsymyksen puutetta. Olenkohan menossa ylikunnon puolelle? Kertokoon jos joku tietää!!!

   Musana seko klassista