Tulin juuri saunasta. Vaimo meni katselemaan teeveetä. Minua nuo "emmentaalit" ja "kuivat ja nuivat" eivät innosta. Siispä tulin tänne koneelle. Onko tämä sitten sen fiksunpaa? En tiedä. Tässä kuitenkin kirjoittelen vaikka ei pahemmin asiaa olekkaan.

   Töissä oli taas lähes kaikki paikalla. Siksi oli olevinaan helpompi päivä. Näin loppuviikosta se ei kuitenkaan sitä ole. On jo väsynyt, kun ei tule viikolla nukuttuaa tarpeeksi. Tälläinen työvuoro ei tosiaankaan sovi minulle enää. Nuorempana sitä jaksoi. Tällä viikolla olen nukkunut keskimäärin 5-6 tuntia vuorokaudessa. Se on selkeästi liian vähän. Se teki tästä päivästä raskaan vaikka muuten olikin helpompaa.

   Eilen luin sitä"Potteria". Tänään luen sen loppuun. Eipä sitä paljon jäänytkään lukematta. Täytyi jättää väkisin kesken, kun toi herätys oli jo kolmen jälkeen yöllä. Ei nuo "Harry" kirjat mun mielilukemistoon ihan yllä. Kyllä ne lukee, mutta kyllä ne on selkeästi tarkoitettu nuoremmille. Täytyy kyllä lukea vielä muutama lisää, että voi muodostaa käsityksensä koko kirjasarjasta. Tärkein olisi varmaan se ensimmäinen. Sitä vaan kun ei ollut saatavilla tällä hetkellä.

   Jotenkin on niin saamaton olo. Ehkä se johtuu tuosta vähäisestä unesta. Pitäisi hiukan siivotakin. Imuroida pääasiassa. Nurmikkokin pitäisi leikata vielä viimeisen kerran tältä kesältä. Jne.

   No tossahan sitä tekstiä taas oli. Ei mitään asiaa, niinkuin alussa jo kerroin. Taidan nyt siirtyä "Harry Potterin" pariin.

   Musana "Virsi soi 1"