Nuoriso oli siis käymässä. Tytär miehensä ja koiransa kanssa. Poika tyttö ystävänsä kanssa. Yhdessä tuli koko sakki. Ja tytär ajoi, kun kerran oli kortin saanut. Mukavaa oli. Istuimme syömässä kaikki yht´aikaa. Nuoriso oli vielä tehnyt ruuankin. Hyvää oli. Kyllä olikin tosi kivaa. Jutustella nuorten kanssa ja syödä tosi maukasta sapuskaa. Kyllähän nuo meidän nuoret ovatkin valinneet mukavat kumppanit. Tänään he sitten jo lähtivät pois. Tytär ajoi taas. Halusi saada harjoitusta. Huomenna ajaa jo kouluun. 50km yhteen suuntaan. Säästää ajassa aika paljon. Se onkin tärkeää. Jää aikaa muuhunkin kuin matkustamiseen. Ymmärän hyvin. Auto on siis jokin chevroletin vanhempia malleja. Farmari sellainen. Ja ISO. Ja tytär pieni. Hyvinhän tuo näytti sujuvan.

   Piti kylläkin siivota heidän lähtönsä jälkeen. Koruudella oli talviturkin vaihto menossa. Karvoja oli siis aivan joka paikassa. Imuroitu on. Matot ravistettu parvekkeelta jne.

   Huomenna siis taas pitäisi alkaa työt loman jälkeen. Ei kivaa. Toivottavasti on edes kiva ilma, että pääsisi pyörällä töihin. Hyvältä näytää nuo sää ennusteet. Aamulla sitten näkee.

   Ei musaa nytkään.