Käväistiin tyttären luona pikimmiten. Vietiin hiukan ruokaa, muutama pussi sämpylöitä ja ruokaa heidän koiruuksille. Heillä on nyt kaksi koiraa. Toinen on vielä pentu. Aika vilskettä sanon vaan. Itse olen niin mukavuuden haluinen, etten enää tähän ottais koiraa. Vietiin kuitenkin heidän koirilleen ruokaa. Eilen valmistettiin uunissa riisistä ja jauhelihasta n.8 litraa ruokaa ja pistettiin se pienempiin annos rasioihin. Voivat pakastaa ne itse. Vietiin pakkasesta toinen samanmoinen satsi samanlaista lihariisi mössöä. Kyllähän tuo koiruus tuntuu pitävän moisesta ruuasta. Leivinuunissa tuo on niin helppoa valmistaa ja samalla säästää sähköä.

   Tyttö tuntui olevan tyytyväinen. Koulukin on alkanut hyvin. Lasinpuhallus oli kuulemma aika raskasta. Sen kyllä uskonkin. Iso lasi mötikkä pitkän putken päässä. Kyllähän se painaa. Kivoja harjoitustöitä oli tehnyt. Kivahan oli käydä katsomassa. Vielä parinapäivänä käyvät siellä puhaltelemassa. Sitten alkaa tasolasi kurssi. Sulattelevat lasia(Viiruu). Edelleen...kateeksi kyllä käy. Kivahan se että tuo tyttö saa tehdä mitä haluaa. Minäkin vain haluaisin saada oppia noihin.      !!!!! HALUAN!!!!!
Aina vain ei saa mitä haluaa  ; ))


   Ensi yönä herätys jo klo 03.20. Työt alkaa klo 04.30. Täytyy varmaan käydä ajoissa nukkumaan. Ei oikein kyllä huvittais. Tää vuoro on kyllä jostain syvältä. Etten sanoisi per..... En kuitenkaan sano. Ei se auta yhtään. Mentävä on kuitenkin.

   Musana sekalaista klassista.