Taas aivan normaali työpäivä. Onneksi päivävuoro. Saa nukkua vähän pitempään. Kotiin tulen vaan turhan myöhään. Olen kotona vasta klo 18.30- 19.00. Jos käyn kaupassa, niin vieläkin myöhempään. Sitten kun vielä syö ja rauhottuu töistä niin eipä sitä paljon ehdi tehdäkään kotona.

   Sain tänään auton huollosta. Laskun lähettävät perästä. Yli 650€ se kuitenkin on. Siitä oli jätetty luvattu 15% alennus pois ja vaadin sitä. Katsotaan saanko. On ne vaan niin kieroja kettuja, ettei niihin voi luottaa.
Eikä auto tuntunut olevan edes täysin kunnossa. Välillä jarrut vinkuivat ajaessa. Täytyy vissiin käydä valittamassa. Alkavat varmaan kohta jo kenkkuuntumaan minuun. Mutta muistakaa. Kannattaa miettiä ostaako rellua itselleen. Minä ainakin suunnittelen vaihtavani merkkiä. Kunhan löydän ensin sen mieleiseni mallin. Pidän tästä scenicistä koska tilan käytöltään se on hyvä.Kävin katsomassa Opel Safiraa, mutta se ei oikein miellyttänyt takapenkkien käytön osalta. Täytyy tutustua vielä Toyotan tila-autoihin. Jos sieltä löytyis hyvä vaihtoehto.

   Koko eilisen illan oli nälkä. Ja se näkyi aamulla painossa. Nytkin on taas nälkä. Keljuttaa. Ei oikein osaa hillitä itseään. Täytyy vain yrittää.

   Musana vivaldia