Siinä taas se meni. Koko viikko. Ei tapahtunut mitään erikoista. Ei tänäänkään. Töissä yksi mies jäi eläkkeelle. Piti jäädä vasta loppu kuusta, mutta jäi jo nyt. Harmi. Hän oli hyvä työntekiä. Mutta jo pitkän päivän tehnyt ja antsaitsi jo eläkkeen. Olkoon eläkepäivät hänelle rauhallisia ja antoisia. Nauttikoon niistä.(Tunnustan. Olen kateellinen)

   Huomenna taas leivinuuniin tuli ja sitten leivotaan taas sämpylöita ja pullia. Nyt tosin niitä viedään tyttärelle. Tarkoitus on myös tehdä heidän koirilleen lihariisi ruokaa. Uunissa se tulee niin vaivatomasti. Sinne vaan lykkää ja ottaa pois kun on valmista. Helppoa. Mitä sitten itselleen laitetaan, katsotaan huomenna. Jotain kasvis sapuskaa. Se on huomisen huoli.

   Kiitoksia sämpylävinkeistä. Tota puolukka juttua kokeilen varmasti viikon päästä. Puolukka on noussut mun yhdeksi suosikki marjakseni. Sämpylään laitto ei vain ole koskaan tullut mieleen. Sitä kokeillaan aivan varmasti. Muitakin juttuja kokeillaan. Seessamia ja monia muita ollaan kyllä aina silloin tällöin kokeiltu ja hyväksi todettu. Lisää vinkkejä otetaan vastaan. KIITOS

   Musana ei mitään.