Nightwish erotti solistinsa. Bändi on ollut mun yksi mielibändejäni. Olen tosi jo aikaisemmin uumoillut menestyksen nousseen Tarjalle hattuun. No nyt kävi sitten näin. Ehkäpä tuo on kuitenkin hyväksi bändille. Joutuvat uudistumaan väkisin. Ovat hiukan junnanneet paikoillaan. Kuitenkin... Surullista.

   Käytiin tuossa vaimon kanssa metsällä katselemassa olisiko sieniä noussut sateella. Ja kyllähän niitä suppilovahveroita oli vähän noussut. Pari muovikassillista kerättiin parissa tunnissa. Pääasia oli kuitenkin ulkoilu. Syksyinen metsä on kaunispaikka. Nautimme ulkoilusta luonnon keskellä. Laitoin lähtiessämme sykemittarin mukaan. Parin tunnin aikana paloi 31 gr rasvaa ja 450 kcal. Kyllä se tuokin käy rauhallisesta lenkkeilystä. Mukavaa oli.

   Almalle: Neuvoja otan aina vastaan, Niin että suosittele vaan niitä kirjoja. Yrittänyttä ei laiteta. Mun tietääkseni vaimoni  ei ole kylläkään lukenut yhtään elämänkertaa ikuna. Muitakin neuvoja otan kyllä mielelläni vastaan. Olen tälläinen tavallinen suomalainen mies, enkä ymmärrä teitä naisia ollenkaan.Yritän kyllä kovasti. ;)

    Musana Nightwish :(((