Taas arkipäivä ja maanantai. Syöpöttely viikonloppuna näkyy onneksi aika vähän. Vain kilo tuli lisää. Sen kyllä saa pois nopeasti. Vähän tsemppiä vain. Tosin tänäkään ammuna en jaksanut lähteä lenkille. Koko päivän on jotenkin ollut tosi väsynyt olo.

   Sain tosin sen verran aikaiseksi, että läksin liikkeelle aikaisemmin ja kävin hakemassa optikolta silmälasit. Nyt taas näkee kunnolla kirjoitellakin. Ja monitorikin on nyt paremmassa korkeudessa. Tai oikeastaan silmälasit korjaavat tuon näön paremmin. Ei tarvitse tihrustella niska takakenossa monitoriin. Ehkäpä tuo niskakaan ei tule niin herkästi kipeäksi. Hyvä juttu.

   Ostin myös vihdoinkin tuo uuden kameran. Ensimmäinen digikamerani. Nyt vaan pitäisi vielä opetella käyttämään sitä. Turhan kallis ja hieno se on. Tuhlasin rahani Canon powershot S2 IS:ään  Muistiksi ostin 512 megaisen SD- kortin. Pitäisi varmaan riittää. Nyt vaan täytyy opetella vielä käyttämään tuota kameraa. Käyttö ohje kirjanenkin on tosiaan kirja. Ei mikään vihkonen. Jos ja kun opin käyttämään uutta kameraani, niin laitan tänne blokiini kuvia noista lasitöistäni. Siihen menee tosin varmasti aikaa. Olkaa kärsivällisiä.

   Työpäivä oli taas syvältä. Porukkaa oli taas sairaslomalla. Taas jouduttiin tekemään vajaalla hommia. Alamme vähitellen olla kaikki lopen väsyneitä ja kyllästyneitä tilanteeseen. Mutta mistäs saat pikaisesti lomittajia muutamaksi päiväksi. Eihän niitä mistään saa. Ymmärrän kyllä tilanteen, mutta ottaa se kuitenkin päästä. Tilanne on hankala. Töitäkään ei voi jättää tekemättä. Liian moni siitä kärsisi. Pääasiassa viattomat asiakkaat. Tilanne on onneton.

   Musana taas virsiä orkesterin soittamana.