Sain taas tehtyä tiffany-töitä. Vaimo pyysi lasitähteä ikkunaan. Tein sellaisen johon voi laittaa palamaan tuikun. Elikkä yksinkertainen tähti johon tein lasista pienen telineen tuikulle eteen. Tuli oikeastaa ihan kiva. Tuikku vain ei ihan tarpeeksi valaise. Täytyy siis kehitellä "tuotetta" lisää. Ensinnäkin siitä täytyy tehdä isompi. Ja sitten saada siihen valovoimaa esim. peileillä. Laitetaan mietintämyssy päähän. Tämä tähti on keltainen. Isommasta teen punaisen. Täytyy vain käydä ostamassa isompi punainen lasi.

   Suunnitelmissa on myös punatulkkujen teko, kun vain saisin inspiksen suunnitella mallin. Tarkoitus olisi tehdä useita pieniä punatulkkuja ja ripustaa ne jouluisasti ikkunaan. Tämäkin on vaimon pyyntö.

   Tänään on syöpötelty lisää.. Tää ei kyllä pääty hyvin. Tuolla leivarissa ruuasta tulee aivan liian hyvää. Tulee syötyä ihan maun takia, vaikkei olisi nälkäkään. Tätä menoa paino rupeaa nousemaan uudestaan. Täytyy vain yrittää hillitä itseään.

   Nostin tänään viimeiset maa-artisokat. Niitä tulikin vielä lähes ämpärillinen. Ensi viikonloppuna täytyy ne kypsentää ja pakastaa osa jouluksi. Niistä saa perunoiden kanssa tosi hyvää ja terveellistä muussia. Myös kasvissose keittosta tulee aivan mahtava. Maa-artisokka on aivan upean makuinen kasvi.Siitä saa monenmoista hyvää ja terveellistä lisää ruokaansa. Suosittelen kokeilemaan.

   Eipä tässä kai sitten muuta kerrottavaa olekaan. Illan jatkoja vain kaikille. Eläkää ihmisiksi!

   Musana hevyballaadeja (Nightwish, Stratovarius ja Sonata arctica)