Tuo kommentti (ed. kirjoituksen yhteydessä) oli kyllä täydellinen yllätys. Enpä olisi odottanut. Ensin nauroin, sitten järkytyin ja sitten jäin miettimään. Olakko vai ei olla. Ollaanko me isät näin ikäviä ja yks totisia kuin nää mun kirjoitukset. Toisaalta jos ton ottaa vakavasti, niin sinähän on hirveä vastuu? Noo, emmä tosissaan. Jos joku mut kokee isä hahmoks tänne blokille niin mikäs siinä. Ihmettelen vaan. Kun nää mun kirjoitukset on vaan tälläistä arkista höpinää arkisesta elämästä, jossa ei tapahdu mitään mainitsemisen arvoista. Tietenkin jos nämä antavat toisille ihmisille jotain, niin hyvä. Silloinhan kaikki on todella hyvin. Olen ikionnellinen jos tää tosiaan toimii. Vinkkiä vaan mistä haluaisitte mun kertovan.

   Tää päivä töissä oli taas sellainen tämän vuoden normaali. Kaksi poissa ja kaikki työt kaatu meidän vuoron niskaan. Toisin sanoen muut kaverit suunnistivat alkon kautta kotiin. Ainakin sanoivat niin. Itsekin jouduin tekemään sellaisia töitä joita en ole tehnyt vuosiin. Onneksi kaikki meni hyvin ja päästiin hengissä kotiin.

   Kävin vielä kaupassa kotiin tullessa. Ostin yhden kirjolohen huomista varten. Aamulla laitetaan taas leivariin tuli. Nyt ei kylläkään leivota.... Ehkä... Ei ainakaan pullaa ja sämpylöitä. Pakkanen on niitä täynnä ja täytyy siis välillä syödä niitä poiskin. Ruokaa kylläkin laitetaan. Bravuurina broilerin koipia tumman riisin kera. Jotain muutakin siellä oli. Jauheliha-makaronilaatikkoa laitetaan myös. Ja sitten tuo kirjolohi. Sen minä fileroin. Fileet laitetaan voideltuun uunivuokaan. Maustetaan suolalla ja valkopippurilla. Päälle laiteaan tomaatti siivuja, oreganoa ja voi nokareita. Se työnnetään uuniin kypsymään. Sillä aikaa otetaan kananmunia joista erotellaan keltuaiset ja valkuaiset. Valkuaisista vatkataan kova vaahto. Keltuaisiin lisätään juustoraastetta ja tilkka maitoa ja vähän suolaa. Sekoitetaan hyvin. Kalan kypsyttyä valkuaisvaahto ja keltuais sotku sekoitetaan ja kaadetaan kalan ja tomaattien päälle. Kuorrutuksen saatua kaunis rusketus ruoka on valmis. Sen kanssa tarjotaan perunoita ja vihanneksia. Ja eikun herkuttelemaan valkoviinin kera. NAM!! Kokeilkaapa.

   Täytyypä vielä tänään etsiä tuo "sun ätis"bloki. Mielenkiinto heräs.

   Musana Apocalypticaa