Aloitinkin loman jo nyt. Esimies kysyi halujani loman aloittamiseen jo nyt ja minä myönnyin. Pidänkin siis 2 viikkoa lomaa. Tunsinkin jo sitä tarvitsevani. Ensiviikolla sitten lähden mökille laittamaan sen talvikuntoon. Ja tietenkin rentoutumaan. Toivottavasti en vaan liho kovin paljon. Yleensä siellä tulee syötyä makkaraa ja juotua kaljaa enemmän kuin tarpeeksi. Nyt tarvittais itsekuria.

   Tänään olen jatkanut kameraan tutustumista. Kyllähän lapset tuollaista osais käytää, mutta tän ikäiselle se ei enää tunnu olevan helppoa. Mutta hiljaa hyvää tulee. Pitäis kai ladata tänne muutama koe kuva tuolta Porvoosta. Sellaisia turisti otoksia vaan. Täytyy ensin katsoa onko ne edes kelvollisia. Ne latautuu just koneelle tuossa vierellä. No nyt kokeillaan

16386.jpg
Otettu hiljaa liikkuvasta autosta.

16387.jpg
Malli turisti otos.

Ja perään yksi lasityö. Värit eivät oikein satu kohdilleen, mutta toistaiseksi en voi mitään. Katsotaan myöhemmin.
16388.jpg
 Puu meinasi karata juotoksen yhteydessä. "Harlekiini pöllö" on hoitolasten leikki huoneessa. Tämäkin on yksi ensimmäisiä töitäni. Liian monta ja liian pieniä osia aloittelijalle. Työ alusta olisi pitänyt olla liukumaton. Esimerkiksi päällystetty silikonilla.

   Musana sekalaista klassista.