Jatkoin tuota keskeneräistä lasityötä. Päätin kuitenkin pienentää sitä hiukan. Tai oikeastaan paljon. Se ei kuitenkaan olisi kestänyt tuollaisena pitkänä. Hyvä jos kestää nytkään. Tulee siis siitäkin koekappale. Kunhan nyt sais sen ensin valmiiksi. Olenpa siis leikannut ja hionut lasia. Ja kohta varmaan vielä jatkankin sitä. Jos sais sen vaikka valmiiksi ensiviikonloppuna. Yritetään.

   Kuvasin sen punaisen lasitähden teon osa osalta. Ehkäpä teen siitä jonkilaisen kuvasarjan tänne blokiin tai jos jaksais vaikka tehdä jonkilaiset kotisivut. Sinne voisi laittaa muistakin töistä sitten kuvia.

   Kävin kirjastosssa ja lainasin kirjan digitaalisesta kuvankäsittelystä. Täytyy kai vain keskittyä ja opetella. Tuntuu vaan ettei nykyään opi sitten millään mitään uutta. Muisti ei pelaa niinkuin ehkä joskus nuorempana.(jos silloinkaan). Tai sitten se on tuo keskittymiskyky. Mutta aijon kuitenkin yrittää. Siinähän nuo kaikki kehittyy. Toivottavasti.

   Taidan olla aika pessimisti. Ainakin siltä tuntuu kun noita mun juttuja lukee. Ainakin omiin kykyihin en ilmeisesti luota. Sitäkin siis täytyy kehittää. Oppimista ikä kaikki!

   Musana Juicea