Laitan taas leivariin tulta tai oikeastaan laitoin jo. Syttyi hyvin kun kuuluu  räiskähdykset tänne asti. Täytyy tässä samalla seurailla ettei ala savuttaa sisään. Nyt on kyllä aika hyvän näköinen ilma. Tuskin savuttaa vaan alkaa vetämään hyvin. Tänään tuskin leivotaan kummosia. Hiivaa ei tullut ostettua. Ruokaakin on vain broilerin koipia ja "sangen kermainen kalkkunafilee". Jos sinne muuta laitetaan niin joutuu miettimään kaksikertaa mitä ja miten tehdään. Vaimo on kyllä hyvä soveltamaan. Tai oikeastaan toinen keksii idean ja toinen kehittää eteenpäin ja sit yhdessä tehdään ja sovelletaan.

   Polttopuitakin pitäisi taas kantaa sisään. Saunassa on enää kertalämmitykseen puita. Elikkä siiinähän se tää aamupäivä sitten meneekin. Tuota lasityötäni jatkan ehkä iltapäivällä. Elikkä korkeintaan huomenna on valmis kuvattavaksi paikallaan. Tehdään kun ennätetään.(peevelin leivari. Yrittää sittenkinn savuttaa) Nuo harrastukset on kuitenkin hiukan taka-alalla.

   Viirulle: Mä olen aina ajatellut noiden sulatushommien pysyvän paremminkin kasassa. Nää tiffanit on vaan juotettu kasaan. Tuossa mun keskeneräisessä on ongelmana Lyhyet yksittäiset saumat jotka vääntyvät helposti. Sikisi teen alas pitkittäis tuet ruohonvihreästä lasista. Kestää vääntöä paremmin. Tätähän työtä en piirtänyt etukäteen vaan suunnittelin tehdessä. Idea oli ensin päässä ja sitten vaan kehittelin eteenpäin tehdessä.

   No jos nyt alkas tuon puushown.

   Musana kevyesti YÖ