Niinhän se loma mennä hurahti. Yhden päivän loma. Taas aikainen herätys. Olin aivan sekaisin kellon herättäessä yöllä 03.20. Olin jo ehtinyt orientoitua lomaan, mutten sen äkilliseen keskeytymiseen. Koko työpäivän olin jotenkin sekaisin. Ei tahtonut hommat oikein sujua. Jouduin vielä tekemään toisenkin henkilön töitä. Omia jäi tietenkin vielä tekemättä. No ensiyönä jatketaan.

   Tilastotkin taas toimivat. Viimekuussa oli lukijoita enemmän kuin aikaisemmin. Mielenkiintoista. Mistähän sekin johtui?  Mistä asiasta ihmiset oli oikein kiinnostuneet? No katsotaan tasottuuko tilastot tästä entisilleen.

   Tilastoista näkee myös haku koneiden haku sanat ja - lausekkeet. Mielenkiintoisin oli perunamakkara. Mitähän silläkin on oikein haettu? En ainakaan itse muista sellaista kirjoittaneeni. Muut olivatkin sitten normaalimpia.  Lattialaminatti, maa-artisokka, hiirenloukut jne.

   Kameraani en tänään ole vielä tutkinut. Eilen yritin tutkia käsitarkennusta. Olisi pitänyt vain olla valoisampaa. Ei oikein tuo vallitsevassa valossa käsitarkennus oikein onnistunut.Tässä muutama harjoitelma.
16998.jpg
Saa arvata mikä on aihe. Mielenkiintoinen kuva ja sellainen kuin uumoilin sen olevankin.

16999.jpg
Kuva akavaariostani. Terävyys on ikäväkyllä takana olevassa kivessä. Ei kultajuovaplekossa johon yritin. Tai tuo pleko on liikahtanut. Sulkimen nopeus oli siis liian vähäinen. Mutta jonkilainen yritys kuitenkin.

   Musana sealaista klassista