Leivoskelin taas pullia ja sämpylöitä. Nyt niitä on sitten riittämiin joksikin aikaa.  Pullista tuli pulla pohjaisia omenapiirakoita ja sämpylöihin lisäsin puolukkaa.(kiitos ehdottajalle). Hyviä tuli. Ensikerralla laitan puolukkaa hiukan enemmänkin. Ruokaakin laitettiin hiukan. Vielä ennen nukkuman  menoa laitan uunipuuron jälkilämpöön. Saa sitten aamulla lämmintä puuroa aamiaiseksi.

   Muuten päivä menikin tekemättä miitään muuta. Aamullahan jo imuroin yläkerran. Ottaa vain tuo imurointi noihin olkaniveliin. Aina sen jälkeen aristavat ja kipuilevat. Leivonta ottaa taas noihin sormien ja ranteiden niveliin. Niin että alan olla taas oikein kunnon kipupotilas. Eipä tuolle oikein voi muuta kuin ottaa pilleriä.

   Vaimo kävi siis amulla kampaajalla ja veti ekakertaa meidän avioliiton aikana tukkansa lyhyeksi. Aamulla kun hän läksi tukka oli lapaluiden välissä. Tullessa oli niskakin paljaana. Kysyi kyllä multa "lupaa" ensin. Pelkäsin kyllä tulosta, mutta olen nyt positiivisesti yllättynyt. Iästä lähti useita vuosia pois. Vielä kun sais pudotettua kilojakin, vois ottaa itselleen fiksumman ukon. Hänestä tuli kyllä nyt nätti "neitokainen". Jos nyt melkein 50-vuotiasta voi  sanoa neitokaiseksi. Kyllä, arvon naislukijat. Kerroin kyllä vaimolle mielipiteeni uudesta luukistaan. Hän on nyt tosiaan nuoremman ja paremman näköinen. Kyllähän tuollainen asia vaimolle sanotaan ja montakertaa. Minä ainakin tykkäsin muutoksesta vaikka olinkin aluksi epäilevä.

   Musana Juicea