Niin on taas tuo päivä painunut mailleen. Tänään en ole tehnyt oikeastaan mitään. Lukenut tuota Waltaria. Viisi ässää ja muita kertomuksia. Waltarin aikoinaan lehdissä ilmestyneitä kertomuksia. Osa on todella kivoja. Suositeltavaa luettavaa.

   Tutkailin myös noita tilastoja täältä. Noi hakusanat ja hakulauseet on mielenkiintoisia. Aikaisemmassa kirjoituksessa mainitsin tuon perunamakkaran. Sieltä löytyy muutakin: "suklaa korvaa seksin", " laskutus exelillä", " pullo konjakkia blogi", "noita tsehov".  Siinä lisää mitä kaikkia en edes ymmärrä, kuinka ne on muhun johtaneet. Suklaa korvaa seksin? Oiskohan noin? Yksin ollessa lomalla, tuli kylläkin syötyä suklaata aika paljon. Join myös konjakkia. Korvaiskohan sekin? Hmm!

   Kai tämä saamattomuuus on vain valmistautumista noihin hautajaisiin. Onneksi tuo vaimo hoitaa meillä tuon vaatepuolen. Musta puku on jo kaivettu esiin. Lähdemme ilmeisesti maanantaina ajelemaan itäsuomea kohti. Torstaina on sitten hautajaiset. Niistä tulee erittäin pienet. Vain aivan lähisuku on koolla. Elikkä me sisarukset lapsinemme. Tyttärelläni tämä otti koville. Ukki oli hänelle pienenä jonkillainen idoli. Niinkuin kai kaikille lastenlapsille.

   Ei kai siitä sen enempää.

   Musana samettisia klassikoita