Niin taas alkoi arkinen aherrus. Herääminen klo 03.10. Työt alkoi klo 04.30. Kotiin jo klo 12.00. Vähän ruokaa ja päiväunille. Ollaan siis harmaassa arjessa. Loma ei tuntunut lomalle tälläkertaa. Olo oli ja on edelleen hiukan haikea ja surullinen. Yhden aikakauden loppu meidän suvulle. Sukumme pienenee. Suvun nimen jatkajia ei ole kuin kaksi minun sukupolven jälkeen.(Alastalo on vain nimimerkki). Ja jatkoa ei näillä näkymin vielä ole. Onko tämä sitten meidän sukuhaaran loppu? Aika näyttää.

   Sain lasityöni valmiiksi. Viimeistely ei ihan onnistunut. En ole tarpeeksi huolellinen tälläiseen, mutta näkyypähän kädenjälki. On käsin tehty ja aivan uniikki teos. Toista samanlaista ei varmasti tule vastaan. Yritän saada huomiseksi kuvan tänne. Ilta oli jo pimeä kun laitoimme sen ikkunaan ja valossa tuommoinen kuvataan. Salamavalo ei tuo teosta oikein esiin. Siis huomenna näytille.

   Täytyy ruveta suunnittelemaan uutta työtä. Oliskohan kiva tuonne hoitolasten huoneeseen kurkkiva joulutonttu mitään? Täytyy miettiä. Siitä voisi tulla jokajouluinen koriste tuomaan joulutunnelmaa. Hmm... funtsitaan.

   Musana sekalaista klassista