En siis nukkunut päiväunia tänään. Viimeyönä nukuin n.5 tuntia. Onneksi on enää yksi aikainen aamu jäljellä. Sen kyllä taas jaksaa vaikka päällään seisten tai otsanahkaa kurtuttamalla.. Lenkillä en kylläkään ole jaksanut käydä. Laiskottaa ja nälättää!!

   Tänään kävin kännykkä kaupassa. Entisen akku alkoi kiusata loppumisillaan. Lähes täydestä lähes tyhjäksi kahden minuutin puhelun aikana. Ostin siis uuden kännyn. Tällä kertaa Siemenssin. Halvan ja yksinkertaisen. Käytän kännykkää ainoastaan puhelimena, tekstiviesti välineenä ja herätyskellona. Noi ominaisuudet riittää mulle aivan hyvin. Uusi kännykkä oli siis myös halpa. Vain 69€ miinus vanhan puhelimen vaihtohinta 15€. Nyt vaimokin haluaa samanlaisen. Eri  värisenä tietenkin. Mulla on musta ja hänelle siis hopeinen heti kun ko. liike niitä saa. Soitto äänet vaan on siinä aika huonot. Niitä joutuu näköjään trimmaamaan eli hakemaan paremmat.

   Marja kyseli tuosta oljylasiveitsestä.
20919.jpg
Tässä sellainen! Muovikahva täytetään jonkinlaisella öljyllä. Lasiliikehän on mulle sen aina täyttänyt ja putsannut kun olen käynyt siellä ostamassa lasia.

20918.jpg
Tässä näkyy myös juotoskolvi ja tuo lasihioma kone. Tuonne ritilän alle laitetaan vettä. Homma on ainakin pölytöntä. Tuossa nuo tärkeimmät työkalut.

   Koska nuo muutkin on pyytäneet lukijoita ilmoittautumaan, niinpä siis minäkin. Kommentti osaan käsi ylös hephep lukijani olkaa hyvä. KIIITOOOS!!!

   Musana klassista tottakai!