Taas leivarissa tuli. Hyvin nyt tuntuu vetävän. Kohina kuuluu taas tähän asti. Mitä sinne laitetaan? En tosiaankaan tiedä. Ainakin yöksi uuniriisipuuro. Sämpylöitä ja pullia ei tehdä tänäänkään. Pakkaseen ei kertakaikkiaan mahdu ja pientä satsia ei viitsi tehdä. Jotain ruokaa kuitenkin laitetaan. Riisiä ja broilerinsuikaleita. Peruna-soijarouhevuoka voisi olla mahdollinen. Ja sitten keksitään lisää tai sovelletaan noita. Lämmittäähän tuo ainakin taloa. Sähkölasku pienenee hitusen ja on se erillaista lämpöä. Jotenkin pehmeämpää.

    Viirulla on tänään sitten rankkapäivä. Nuo muutot ovat aina rankkoja ja hankalia. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Tuollainen uuden elämän aloitus olisi varmasti outo kokemus meikäläiselle tasaisen harmaaseen elämään tottuneelle. Voisi olla mielenkiintoinen kokemus. Ainakin näin ajatellen se voisi pelottaakin. Olisiko minusta tuollaiseen? Tottuisiko siihen? Tsemppiä vaan Viirulle! Toivottavasti kaikki menee hyvin.

   Leivinuuni tuntuu vetävän hyvin. Olisikohan aikaa käydä vaikka aamulenkillä? Ihan vaan kävelemässä. Tekisi kyllä nyt hyvää.

   Sekalaista klassista.